Alıntı sehazen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okuduktan sonra yazdıklarımı; ukalalıkla, görmemişlikle, hava atmakla bağdaştırabilirsiniz -belki.- Ama inanın niyetim hiç birisi değil. Tırnak içinde yazıyorum "BU EVO BAŞKA BİR ŞEY." Birde marka bir araç alsan demek ki ayakların yere değmeyecek diyenler de olabilir. Ama ben şu an da "EVO"dan bahsediyorum. En güzellerini Mevla önce size versin. Evo'ya verdiğim para kadar 2009 Polo ve 2010 Fabia'ya bindim. Her ikisinide bayiden çıkardım. Önce beğendiğim bu araçlar ayı dolmadan içime sinmemeye başladı. Sürüş zevkimi kaçırdı. Lambadan kalkışlar, sollamalar, aksesuarlar... Hepsi "EVO"nun yanında inanın sönük kaldı. tavsiyemi kim dinler bilmiyorum ama; eğer araç alacaksanız aşağıda saydığım seçenekleri tek geçebilirsiniz. Emin olun.
JAZZ, FABİA, POLO, MİCRA, FİESTA, CLİO, RİO, CORSA, LACETTİ, İ20
ben böyle kaç yazı yazdım unuttum bunu kimse hava atmak olarak görmez kaç liralık arabalar.. havayı evo ile atacaksak eger sadece bulundugum mahallede bir çogu evoyu katlar fiyat olarak.. ama gelelim güzel tarafına degeri düşük kendisi güzel bir araba.. bak böyle hava atılabilir az para güzel araba şaka bir tarafa yazdıgın markaların bir çogunu kullandım bir fiesta hoşuma gitti.. daha öncede yazdım dışı fiesta içi evo.. ama dedigim gibi ben evodan çok memnunum...( inş. ilerde sorun çıkarıp üzmez )