bu fullpeti gozum hic tutmadı bp'nin eski istasyonlarını aldı şişli bölgesinde 2 tane.kırsal motorin ve lpg haric birsey satabildigini gormedim.kara para aklama şirketi cıkabilir sonra soylemedi demeyin![]()
Merhaba,
Bugun işe giderken gördüm. Aklımda kaldığı şekilde fiyatlar:
Kırsal Motorin: 2.10
Motorin: 2.25
Benzin: 2.75
LPG: 1.50
Bir hayli sıra vardı, markası Full Pet. Bu firmanın yüzyıl mahallesinde satış yapan bir şubesi daha var onlarda indirimli satıyor. Erken saatlerde veya geceyarısı yakın olanlar istifade edebilir.
Yeri Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Total'in karşısı. Harita üzerinde işaretledim umarım işine yarayan çıkar.
Hoşçakalın
https://www.full.com.tr
Konu emtue tarafından (08/10/2010 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
bu fullpeti gozum hic tutmadı bp'nin eski istasyonlarını aldı şişli bölgesinde 2 tane.kırsal motorin ve lpg haric birsey satabildigini gormedim.kara para aklama şirketi cıkabilir sonra soylemedi demeyin![]()
evet bahsettiğimiz yer BP idi.
Herhangi bir bağım yok denk geldi söylemek istedim.![]()
bu fiyatlara nasıl satabiliyrolar hayret rekabet piyasasından izinlimi acaba dayankaları neymiş yoksa patrom mu çıldırmışboşaltıyorlar heralde...
evet babamda arabayı oradan fullüyor gerçekten hem ekonomik hem temiz mazotu var benzinini bilemiyorum ama çok iş yapıyor yani
daha öncedende açık değilmiydi orası çünkü babamda daha önce ordan biryerden alıyor ama acaba dediğim yer orasımı karıştırıyor olabilirim
dikkat edin BP'den kalan yakıtı satmasınlar özellikle beklemiş mazotun dizell motorlara etkisini araştırın.yok hocam size ithafen söylemedim size teşekkür ediyoruz opet vs gibi şirketlerden bu tarz kampanyalar buldugunuzda koymanızı rica ediyoruz![]()
mazütü shell den aklı kelden![]()
Amann diyim sakın gitmeyin şu an ana baba günü babamın iş yerine yakın olduğu için baya bi trafiğini çektik...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Öyle de 40 liralık kar yapalım derken arabada 400 liralık masraf çıkmasın![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
valla olabilir, kırsal motorin LPG ve benzincilere yarar ama. Benzinde bozulacak pahalı parça yok, LPG ci de filtre tıkanabilir, kırsalcıya hiçbir şey olmaz![]()
valla onun öbür şubesinden yaklaşık 2.5 senedir alıyoruz araba 175.000 de maşallah motor saat gibi çalışıyor(eurodizel)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri