48 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yardım... Fiat bayii terbiyesizlik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

Alıntı ucin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaskoyu kredinin içine ekleyemeyiz ya nakit yada kredi kartı dediler... olay bu denli gelişince bayii aradım ve işin içinde kaskonunda olduğunu bana neden söylemedikleri sordum olay burdan sonra çirkinleşmeye başladı zaten.. bankaya direkt ben ödemem dedim onlarda" yüzde 25 ini nakit alalım kalanını 5 taksit yapalım "dediler ama ortralıkta bi evrak yok bişey yok bana bir hesap numarası verdiler ve her ayın 20 si gibi taksitleri öde dediler... 225 lira kadarını yatırdım (bu arada kasko 849 tl dediler)
    tamam o zaman sizin zararınız sadece önceki mesajlarımda yazdığım gibi 101 TL. kasko 849 TL ise fena fiyat değil "0" punto için. tabi kaskonun içeriğide de önemli. terör vs kapsıyor mu? daha ucuz kasko yaptıran varsa bu fiyattan yada bu fiyata daha kapsamlı kasko yaptıran varsa zararınız bir de bu olabilir. şuan herhangi bir sorun gözükmüyor. olayların çirkin hal almasına , size bayiden ilgisiz yada yanlış davranılması ise yapacağınız şikayet ile çözüm bulabilir belki. ama maddi olarak büyük kaybınız yok.

birde şunu söyleyeyim sizin kaskonuzun başlangıç tarihi kasko belgeniziniz üserinde yazması gerekli olan "başlama tarihi". zaten kasko belgenizde motor no, şasi no, plaka no vs bunlar yazacak. e sizde hiçbiri yok. o zaman bankaya gider kasko başlangıç tarhinin araç elime geçince başlamasını istiyorum derseniz iyi olur. problem çıkartırlarsa o zaman iptal ettiğinizi söyleyin. o zaman ya iptal etmek zorundalar (arabanız olmadığı için) yada araba elinize geçtiği anda başlatmak zorundalar. şu durumda geriye sadece kaskonuzun kapsamı kalıyor. onuda iyice okursanız, full kasko ile karşılaştırıp ona göre hareket edersiniz. iyi günler.

uğur cin
    ucin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı projist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam o zaman sizin zararınız sadece önceki mesajlarımda yazdığım gibi 101 TL. kasko 849 TL ise fena fiyat değil "0" punto için. tabi kaskonun içeriğide de önemli. terör vs kapsıyor mu? daha ucuz kasko yaptıran varsa bu fiyattan yada bu fiyata daha kapsamlı kasko yaptıran varsa zararınız bir de bu olabilir. şuan herhangi bir sorun gözükmüyor. olayların çirkin hal almasına , size bayiden ilgisiz yada yanlış davranılması ise yapacağınız şikayet ile çözüm bulabilir belki. ama maddi olarak büyük kaybınız yok.

birde şunu söyleyeyim sizin kaskonuzun başlangıç tarihi kasko belgeniziniz üserinde yazması gerekli olan "başlama tarihi". zaten kasko belgenizde motor no, şasi no, plaka no vs bunlar yazacak. e sizde hiçbiri yok. o zaman bankaya gider kasko başlangıç tarhinin araç elime geçince başlamasını istiyorum derseniz iyi olur. problem çıkartırlarsa o zaman iptal ettiğinizi söyleyin. o zaman ya iptal etmek zorundalar (arabanız olmadığı için) yada araba elinize geçtiği anda başlatmak zorundalar. şu durumda geriye sadece kaskonuzun kapsamı kalıyor. onuda iyice okursanız, full kasko ile karşılaştırıp ona göre hareket edersiniz. iyi günler.
    arkadaşlar akşam üzeri önemli bi gelişme oldu sabahtan beri saatlerce süren şikayetlerim sonucunda saat 4 gibi bayii aradı ve arabanın kendilerine ulaştığını yarın akşam teslim alabileceğimi söylediler. nasılsa bu ayın sonuna zor gelecek olan araba aynı gün akşam geldi

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Alıntı ucin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar akşam üzeri önemli bi gelişme oldu sabahtan beri saatlerce süren şikayetlerim sonucunda saat 4 gibi bayii aradı ve arabanın kendilerine ulaştığını yarın akşam teslim alabileceğimi söylediler. nasılsa bu ayın sonuna zor gelecek olan araba aynı gün akşam geldi
    Şimdi siz vazgeçiyormusunuz yoksa alacakmısınız aracı anlamadım yaw ?!!

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

Alıntı akin78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi siz vazgeçiyormusunuz yoksa alacakmısınız aracı anlamadım yaw ?!!
    zenginin malı züğürdün çenesini yorar dedikleri bu olsa gerek