başka bayi siparişini iptal etmiştir buraya kaymıstır araç o kolayda bu işte bir bit yeniği var gibi
başka bayi siparişini iptal etmiştir buraya kaymıstır araç o kolayda bu işte bir bit yeniği var gibi
baya aradım sordum deneyimleriniz ve görüşlerinizi de dikkate alarak hareket etmeye çalıştım... bu kadar konuştuktan sonra şöyle 2 seçenek var önümde
1. arabayı teslim almayıp günlerce belki aylarca uğraşmak, huzursuz olmak ve yıpranmak...
2. arabayı 3 e 5 e bakmadan oldu artık araba benim arabam deyip paşalar gibi binmek...
en hayırlısı arabayı almak olacak bence çünkü burası Türkiye. bangır bangır müşteri memnuniyeti, siz bizim herşeyimizsiniz ,biz sizsiz hiçbirşeyiz diyerek konuşan kişiler en basit bu örneklerdeki şekilde ne olduklarını ortaya koyuyorlar...
Arkadaşım herşeye he demişsin sonra nasıl vazgeçebilirim diyosun..Bu kadar şeyden sonra arabayı aliim 525 i o şekilde yatırırım de..Arabayı al madem..biz en basta böle konusmamıstık dersin parayı yatırmassın..Yada peşinde kosup komple herşeyi iptal ediceksin.
This is not personel, just business..
ruhsat cıkmadıysa geri teslim edebilirsiniz aracınızı diye düşünüyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri