yukarıı yok mu yorumu olan grande punto kullanıcıları
bugün 2010 model 1.3 75 beygir 22 binde fun donanımlı daha 3 yıl garantisi olan bir grande punto bakmaya gittim dıştan çok tatlı gözüküyor onun haricinde kapıları açarken biraz zorlanma hissettim ve beni en çok düşündüren vites kolunun boşta iken gereğinden fazla oynaması. ayrıca araçtada gerekli ataklığı göremedim şu an kullanmış olduğum 1.4 tdci 68 ps den daha atak bir motor bekliyordum ama dyanılmışım neyse şöyle izah edeyim vites boşta iken sağ sol ön veya arka yapmaya çalıştığınızda o yerinde durur biraz serttir ya işte bu araçta baya bir hareket ediyordu hatta benim 95 bindeki fiesta mdan daha fazla bu acaba bir sorun mu yoksa sizin araçlarınızda da mı bu şekilde
2. soruma gelirsek bu aracı 26 bin e almak mı daha mantıklı yoksa 31 32 bin lira verip 2011 model 1.3 75 ps dinamik model ini almakmı teşekkürler
yukarıı yok mu yorumu olan grande punto kullanıcıları
o kadar para verdikten sonra 0 almak mantıklı en azından dizelini almış olursun yakıt masrafın düşük olur..
(1.4 tdci 68 ps den daha atak bir motor bekliyordum ama yanılmışım)
Katılmıyorum sanırım aracın fiestaydı ama 1.3 multijet 75 hp de en az onun kadar seri baktığın araçtan kaynaklanıyor olabilir.
Atak olmasını istiyorsan starjet grande punto al...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
ayrıca starjetler 95 hp...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
zaten bu aracı ilk kullanışım. belki ayarını bilemedim ama bana öyle geldi neyse motor a çok takılmam zaten takılsaydım şu an altım da 68 ps bir araç olmaz 75 ps bir araca da bakmazdım . benim asıl merak ettiğim vites boşluk olayı ve 0 ımı daha mantıklı yoksa bu araçmı ?
benzinli araç düşünmüyorum aylık 2000-2500 km arası yol yapıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri