bence uygun kardeş..tabi kazası belası yoksa..?
Arkadaşlar inşallah grandepunto almaya niyetlendim, fiyatı sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum...
Araç 2009 model 1.3 Mjet Active 75 Hp 35.000 Km
herhangi bir kazası boyası darbesi yok temiz bayan aracı
fiyatı ise 23.750 TL
bence uygun kardeş..tabi kazası belası yoksa..?
başka fikri olan varmı? aracı alma aşamasındayım yardımcı olursanız sevinirim...
güncelll
güncelll
Geçen hafta 2008 dynamic 15 bin km 1.3 multijeti 22000 tl ye sattılar, ona göre kıyasla.
bize öyle bi araba denk gelmez zaten![]()
az daha pazarlık yapabilirsin gibi. araç active ve 75 HP.
3 sene gibi bir süre binmek istiyorum onun için düşük km. almak satmayıda kolaylaştırır,2011 fiyatı 28bin 2010 varsa onunda fiyatını alıcam ve bırakırsa 23bine almayı düşünüyorum.
Talha Bey sizin fiyat 23 civarı bence normal gibi. Aynı düşüncede biri olarak en az 3 sene binebileceğim 30.000 KM 1,3 75 HP dizel siyah renkte ve 2008 model araç için 22.000 TL'yi sorguluyorum.
Birde 2008 model beyaz 1,3 dizel 65.000 KMde 20.500 TL'ye araç var. kararsız kaldım hangisini alsam diye.
Fikirlerinizi bekliyoruz.
Oto pazarınıda gezdim 2008 50bin km.de 1.3mjet 75hp fiyatları 20bin ila 21bin arasında değişiyor 20bin olan aracın sağ arka çamurluğunda boya vardı ve temiz bi araçtı internette ise maalesef fiyatlar yüksek
benim kanaatim 2008 model 1.3mjet 75hp araç 50-65bin km. aralığı için verilecek fiyat en temizine 21bin liradır.(kazasız) eğer fiyatlar yüksek seyrediyorsa fazlasını verip almaya bence değmez makul piyasanın oluşmasını beklemekte fayda var...
1.3 Multijet in 2011 fiyatı 29 bin tl bayide. Bu fiyatlara göre 2.eldekiler satamaz, alacaklar da beklerDediğiniz gibi internette daha pahalı yazıyorlar, sanırım bu fiyatı veren olursa satarım mantığı var. Araba pazarına gerçekten satmak isteyenler geliyor bence.
internette genelleme olarak benim gibi insanlar var 100bin km de ki 2006 model birkaç parca boyalı aracıma 19-20 istiyorum şuan fazla istedigimi biliyorum ama belki denk gelir düşer yani mantıgım bu
I ♥ Punto
biraz daha pazarlık yapabilirsin,kazası belası yoksa alınabilir.
tahminim o ki elinde 2010 1.3 mjet olanlar önümüzdeki ay aracları 25 bine kadar düşürebilirler, fiat sitesinde fiyatlar bin lira aşşağı düştü bile
Para varsa sıfır almak çok mantıklı 1.3 multijette. Böyle böyle de piyasa dengelenecek sanırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri