Çok geçmiş olsun.
perşembe gecesi ankaraya giderken şehre girişte gecenin o saainde önüme makas la girmeye kalkan toyota ya girmek zorunda kaldım 8/2 suç bendeymiş...arkadan vurduk yavaziyet bu :
APP yi de söktürdü polis fransız plakası zannettim dedi..ilk önce plakayı istedi vermedm kır dedi yapcak bişey yok:bur2:
sağ ön far çalışmasına rağmen yol bilgisayar ı hata olduğunu söylüyor demekki ordada bi sorun var.
zabıt tutuldu ve sigortalar devreye girdi bugun bAyii ye gidip tamire vermeyi düşünüyorum. sizin tavsiyeleriniz varsa yada ne demem hakkında bilgisi olanlar varsa şimdi ihtiyacım war teşekkürler arkadaşlar ..
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
gecmiş olsun sende birsey yok ya mala gelsin kafana takma
geçmiş olsun kardeşim, çok şükür sende bişey yok, arabanda da çok fazla yok bişey Allahtan. Ama elimizde değil işte üzülüp kızıyoruz. bayiye bıraktığında kaskodan eksper falan gelecek sonra bayii gerekli işlemleri yapar zaten.
tekrar geçmiş olsun....
buyuk gecmis olsun...
çok geçmiş olsun. ne fransız plakası falan ne diyor bu memurla. Mühür yokmu plakanda. nası söktürürler anlamıyorum.
***GFB***
geçmiş olsun
geçmiş olsun
geçmiş olsun...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
geçmiş olsun
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
geçmiş olsun.
geçmiş olsun kardeşim.
umarım bir daha böyle birşey yaşamazsın.
geçmiş olsun arkadaşım
Geçmiş olsun,Allah beterinden esirgesin...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
geçmiş oLsun, sağLığında birşey yoksa, gerisi sadece can sıkıntısıdır.
umarım bir daha yaşamazsın.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
çok geçmiş olsun utku.
büyük geçmiş olsun...
cana geleceğine mala gelsin boşver sıkma canını....
gecmiş olsun
gecmis olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri