Alıntı BBERKAYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben böyle birsürü sorunla karşılaşanların hep biraz arabanın suyuna gitmeden hor kullanılmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
İstisna olabilir aracınız kaideyi bozmaz kesinlikle ama çok ufak şeyleri dert etmişsiniz belliki.
T harfi düştü diyorsunuz,çekmecenin yayı çıktı diyorsunuz bunlar sizi arabadan soğutuyorsa sizin için üretilmiş bir araç yok piyasada şuanda zaten.
2 çekmeceyi acarkende yaylarını bozuyorsanız sizin çekmece açışınızda bir sorun olabilir.
Kronik arızası ve parçası pahalı olmayan araç yok şuan piyasada zaten.
Sizin bir arabadan beklentileriniz nedir öncelikle onlarda önemli ?!
Herkesin fanı olduğu bu sitede siz bu arabayı kötülerseniz tepki alırsınız.
Bakınız ben.
açıkçası bende "zafer006" arkadaşımıza katılıyorum aralarında çok büyük farklar olmadığını düşündüğüm 2004 model full Honda Civic vardı bizde daha önceden....Dikkatinizi çekerim 2004 modeldi araç yani teknolojik olarak benim aracımdan 5 sene önce üretilmişti ama ben o aracımızda ne bir tıkırtı sorunu ne motordan frenden gelen garip sesler ile falan karşılaşmadım...benim aracımında punto yazısındaki harfler falan düşmeye başladı ve ben böyle birşeyi ilk defa Fiatta gördüm....çekmecelerden bahsetmiş arkadaşımız evet bende 2009 model aracımın torpido kapağını yumruk ile kapatıyorum yoksa zaten kapanmıyor...yada arka koltuk geçişini benden başka kimse yapamıyor insanlar kıracağız diye korktukları için ben açıyorum koltuk geçişini....arka taraftan 2 kapılı araçta bile kapı ayarı her yapılışından 1 hafta sonra bozuluyor falan....

İyi yönleride var aracımızın ama araçlarımız maalesef olması gerketiğinden fazla sorun üretmekte....Amacım aracı kötülemek falan değil yanlış anlaşılmasın lütfen....ama arkadaşımızada hak vermiyor değilim.....