Can kardeşim açıklamaların için çok teşekkür ederim...
aracı 0 aldım, bindiğim toyota corolla değil yaristi.kapıdaki gevşeme dediğim yeri esneme olarak düzeltmek isterim ki bununda kullanılan materyallerdeki ısı değişimin parçası olduğunun farkındayım aynı sabah yataktan kalktığımız zamanki yorgan dışına cıkan eklemlerin çatırdama durumu gibi,ama bindiğim yaris te aynı materyalleri kullanıyor 4 gün boyunca kullandım arabayı ve çıkan seslerin gerçekten araçla ahenk içinde olduğunu düşünüyorum (her nekadar yarisi beğenmesemde) evet araç şu an hareket halinde ve mekanizma yol alıyor sebebi budur diyebiliyorum.benim aracımda ben motor bölmesine daha yakın iken en arkadaki pandizotun tıkırtısını duyup aynı zamanda girilen çukurdaki süspansiyon sesini dinleyebiliyorsam yada vb...sende,bende bu aracın hertarafı haldırdıyor diyebiliriz herhalde değilmi? bişeylerin yolunda gitmediğini ve neden olduğunu bilmek isteriz... bu veryansınım ondardır aracı kötülemek istemediğimdendir,yakıştıramadığımdandır..
GP'yi hala çok seviyorum.
GP beş duyu organıma cok iyi hitap ediyor ama kulaklarıma rahatsızlık verecek kadar fazla herkese saygılar