Alıntı ayhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok ozan yaptırmadım çok para verilmez ben normal duğmeli yaptırdım ama serviste 3-4 ay önce 320 lira tuttu
tesisat falan araçta vardı sadece içeriye giren düğme bağlantısı için bir kablo çekildi

tesisat dediğime bakmayın araç üzerindeki tesisat sadece aküden sislere gidiyor okadar geri kalan parçalar için ayrıca tesisat çekilmesi gerekiyor
ama orjinal yapmak isterseniz Ecü beyin değişimi dahil dinamkteki gibi ozaman tesisat falan çekilmiyor herşeyi orjinal oluyor
çok ilginç. benim arabada bırak kabloyu soketi sigorta kutusunda çıkış pinleri bile yok.

Alıntı onorom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bende active olmasına rağmen bir önceki sahibi tamponun kaldırımda kırılmasından dolayı kaskodan tamponu değişirmiş, değişirirken sisli olsunn demişler ve sisli tampon takılmış bende ne ekstra beyin v.s. hiç bir şey yok ayrıca sisin anahtarıda dynemiclerdeki gibi aynı yerde beyin değişiyor demişsiniz bir yanlışınız olmasın. Bu kadar zahmetli bi işlem olacağını sanmıyorum... Keza aracı alırken servis dökümüne baktık sadece kırık tamponun sisli olan modeli ile değişimi gözüküyor...
biri aydınlatırsa sevinirim ama sisli tamponla sissiz tampon diye bi ayrım yok diye biliyorum ben.

zaten benim arabaya kapaklar çıkarılıp sisler takıldı böyle bişey olması çok saçma geldi.