eski 95 lik star jetimle hafif yukarı doğru meilli yolda 5. viteste 170 i gördüm düzlüğe çıktığımda ise 205 km nasıl gitmiyor arkadaşlar 105 hp yi ilk etapta zorlamak istemiyorum biraz km yapayım bence daha iyi gidecek buna eminim
eski 95 lik star jetimle hafif yukarı doğru meilli yolda 5. viteste 170 i gördüm düzlüğe çıktığımda ise 205 km nasıl gitmiyor arkadaşlar 105 hp yi ilk etapta zorlamak istemiyorum biraz km yapayım bence daha iyi gidecek buna eminim
izmır otobanında 75 bg ile 200 gordum ama bu arabalarımızla tehlıkelı 200lü hızlarda arabalarımız güven vermıyor gıbıme geldı...
arkadaşlar düz yolda 190_200 arası hafif rampa aşağı oluncada 210_220 arası görüyorum ve orjinal şekilde t_jet bile olsa bu hızların üstüne çıkabileceğini pek sanmıyorum
valla muratın t-jet sport bravo 255 görüyodu..şahidiz =) not:6 ileri..
not :esseesse bilmenyeneler için anlatıyorum
grande punto 1.4 t-jet abarth motorunun(IHI VL36 model turbo kullanır-6ileri vitestir motor ve şanzuman olarak bravo t-jet sportla aynıdır-tjetten sporttan tek farkı bunlardır)
esseesse ise abarth ın süspansiyonları-yayları-baskı balatası-egzoz sistemi-turbosu(garrett gt1446)-enjektörleri-jant ve lastikleri-diskleri balataları-farklı olan ve sonradan paket olarak abarth shoplardan alınıp sonradan motajı yapılan kittir...180hp 272 nm..brembo diskler...1185kg max hız 214km/h 0-100 hızlanma 7.7 sn..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
arabalarının 180 i 210 falan geçemediğini iddia edenlerle bir gün buluşalım. GErekli rampa oldumu nasılda o ibre sonuna kadar dönüyor gösterelim...
ben 255 gördüm ancak dahada giderdi yol devam etse o halde... şanzımanın el verdiğince hızlanır sadece şartlar el verecek hepsi bu..
devir sayacı neden sıfırı gösteriyor videoda
videoyu yeni izledim ve aracın chipli olduğu kesin.
gt1446 turbo var araçta. ve ne kadar uğraşırsa uğrassın 6500 7000 devirlerde o kadar fazla basınç alamaz. en az 4 diş azalması gerekirdi göstergede. 180 + chip en az 210 hp lerdeki bir araçda çıkamayacaksa satsın o arabayı zaten. Bide yolu görebilseydik düzmü değilmi oda ayrı bir mevzu ya neyse.
ertuğ kardeş oraya yazmamışım şimdi farkettim ama sadece grandepunto için konuşmuştum bravoya hiç binmedim kullanmadım ve bilmiyorum ama grandepuntonun starjet , t_jet , 77 fire , 90lık multijet hepsini kullandığım için bu yorumu yaptım ayrıca altını çiziyorum orjinal şekilde diye.
murat kardeş benim aracımın tam gaz değerlerini yazdım bundan fazlasını bu araba orjinal halde yapmaz yaptırırım diyosan buyur gel yap bakalm nasıl yapıcaksın izmirde oturan varsa limontepeden balçovaya inen otobanı bilir zaten izmirde başka hız yapabilecek rampa yok orda bile kaç kere zorladım ama jantlardan sonra 220ye tam dayanmıyor...
istanbuldan ankaraya geldinizse eğer cankurtaran diye bir yer var en yüksek nokta ordan sonra artık inmeye başlıyorsunuz. orda ben boşa attığımda araç 150 ile gidiyor dakikalarca. Şimdi siz burda 77 lik punto ile bassanız 220 ye dayarsnız çünkü aracın üstünde muhteşem bir potansiyel enerji var eğim fazla çok rahat hızlanabiliyor araç.
Ben 255 i ankarda havaalanına giden çevreyolunda yaptım evet gene rampa vardı ama uzun değildi yeterli uzunluk olsa söylediğim yol gibi şanzımanın izin verdiği oranda hızlanırsınız. Bunda tuhaf yada olmayacak bir durum yok.
murat ben izmirdeyim o yolları bilmem hiç gitmedim senin aracın tadilatlı görebilir ben stock grandepuntolardan bahsediyorum o kadar.
Ben ne diyorum sana işte orası öyle bir rampaki 77lik 1.4 punto bile 220 görür...
İmkansız diye bişey yok. o rampaları görsen ne kadar uzun ve eğimli olduğunu anlardın ne demek istediğimi. Aracımın boşa attığımda dakikalarca 150 km ile gitmesi bile anlatıyor aslında.
Arkadaşlar yorumları okudum ve ne deyim çok şaşırdım, ben 1.2 65 Bg aracımla düzde 170 hafif rampa aşağı (1. Köprü giriş avr yönüne doğru) 190 gördüm. 105 bg bir araç nasıl oluyorda gitmiyor? Üstelik ben 130 eşim 110 kg yani araç full dolu denebilir. 4. viteste 150 ye çıkıyor zaten.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri