yok ben şöyle derim böyle derim diye yalan söylemeyecem..başımdan geçen bir olayıda aktarıyım2002 mdel 307 aldım araba full hasta oldum arabaya aldığım adamda binlerce yemin şart etti arabada bişey yok diye hakkettende bişey yokmuş ama iyilik adına bişey yokmuş araç pertten çıkmış bilmen ne olmuş her gün her yeri arıza veriyor falan filan arabayı satışa çıkardım arayan oluyor söylğyorum kimse almıyor araba başıma bela oldu 1 ayda 1500 tl masraf ettim daha 5000 tl daha etsem yiyecek
baktım olmuyor arayanlara dedimki bilmiyorum ben göstermeden aldım götürün gösterin dedim yine satamadım en son antalyalı biri aradı allem kullem dedim arabayı göstermeye fırsatı kalmadan satışını verdim parayı aldım memleketine gönderdim arabadan kurtuldum dedim ama vicdani yönden çok rahatsız oldum ama yapacak bişeyde yok daha sonra antalyalı aradı beni eyvahh dedim adam şimdi küfredecek açmadım tlf daha sonra tekrar aradığında açtım adam dediki çok tşk ederim abi beni bu fyata böyle bir araba sahibi yaptın sıkıntısız biniyorum dedi rica ederim iyi günlerde kullan dedim kaç defa dua etti bir dahada aramadı..işin doğrusunu gelecek olursak ne varsa söylemek lazım ama biz alırken söylemeyen ********leri ne yapcaz..........