Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: 2011 grande mi 2011 evo mu??

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 sene kullanacaksanız GP yerine Evoyu seçin bence Gp son serisi 2008 de çıktı diye biliyorum 5 sene sonra piyasası baya düşecek bu aracın

Evo Gp den Donanım olarak daha iyi durumda,motorları Gp yle aynı(Multiair dışında) çoğu kişi Evo nun dış görüşünüşünü beğenmiyor ama 1 ay kullanın başka arabayı gözünüz görmüyor Ben olsam yine Evo yu Alırdım 1.3 Multijet sizi 5 senede baya mutlu eder
    Yalnız Grande punto 2008 de son değil. Benimki 2009 sonu seri II. Bildiğim kadarı ile 2010 modelide de var. Eski kasadan.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine bilgisiz konuşmalar yer almış.evet evo kesinlikle grandeden birkaç gömlek yukarıda bu defa.aslında şöyle birşey var bravo her açıdan üstün denilmiş ama talihsiz bir açıklama olmuş.evonun full gibi olan versiyonunun fiyatına bravonun ancak baz donanımını alabiliyorsunuz.ve baz donanım 90 pslik versiyon.ki bence bravo alacak kişiler bu motoru hiç tercih etmiyorlar.çünkü bu motor gerçekten bravonun ağırlığını kaldıramıyor.zaten aynı özelliklerde evoya 32-33000 yeterken bravoda bu konfigürasyon için 40000 ve üzeri tllerinizi gözden çıkarmalısınız
    zten aynı donanımlısı alın diyen olmadıki...
    arkadaş ne güzel söylemiş birisi b segmendti diğeri c segmenti diye.

arkadaş duallogic arıyormuş ayrı ancak C segmentinin oturaklılığını, sürüş dinamiğini hiç bir b segmenti araba veremez.

C segmentine alternatif olarak; o kadarda büyütmeye gerek yok evo yu

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

bir araç alırken tabiki en son serisini almak daha mantıklı
    ama bütçede önemli maaalesef eğer bütçeniz uygunnsa tabiki evo
    bu arada 77 bg liklerin motoru aynı

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız Grande punto 2008 de son değil. Benimki 2009 sonu seri II. Bildiğim kadarı ile 2010 modelide de var. Eski kasadan.
    2011 de var.

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

elimde para olmadığı ve kredi ile alacağım için zaten evo çok çok zorlardı. ha, değer olsaydı krediyi de zorlardık ama bu kadar da kasmaya gerek yok sanırım.

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

Alıntı CesSpOoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz, tek kapı, cam tavanlı, take off jantlı bir Grande PUNTO.. evo dan daha yakışıklı geliyor bana... kırmızıda olabilir

ciddi anlamda Evo, nun tipi kardeşi kadar karakterli durmamış benim gözümde..
    aynen sana katılıyorum arkadaşım...

Alıntı projist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet skydome kesin olacak da bu arada herkes beyaz demiş, affınıza sığınarak beyazın sebebi nedir acaba?
    bır beyaz gr punto kullanıcısı olarak gerceklerı soylemelıyımkı en cok yakısan rengı beyaz vede satarken hıc zorlanmazsın cunku genelde herkez beyazın pesınde ben şahsen tam 3 ay aradım vede skaydom olmamasına ragmen aldım ama hıcte pısman degılım,şiddetle beyazı vede skaydomu tavsıye edeım,şimdiden hayırlı olsun dıyeyım...

barış aykan
    BAYKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Merhaba,

Benim de 2008 model Titanyum gri 1.4 active fire duologic gp. vardı. bugün itibari ile Evo siyahı 1.4 dynamic duologic evo aldım.

Dizel duologic almak istiyordum. Neden dizelde otomatik kaldırılmış anlamadım. (

Umarım iyi bir saçim yapmışımdır.

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

Alıntı BAYKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Benim de 2008 model Titanyum gri 1.4 active fire duologic gp. vardı. bugün itibari ile Evo siyahı 1.4 dynamic duologic evo aldım.

Dizel duologic almak istiyordum. Neden dizelde otomatik kaldırılmış anlamadım. (

hayırlı olsun doğru seçim
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı BAYKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

bayi dediğine göre artan fiyat bravo'ya yönlendiriyormuş güya o yüzden dizellerde otomatik kalkmış. çok saçma kaldırılması.

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

evo iyidir ama bütçene de bağli tabi
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zten aynı donanımlısı alın diyen olmadıki...
    arkadaş ne güzel söylemiş birisi b segmendti diğeri c segmenti diye.

arkadaş duallogic arıyormuş ayrı ancak C segmentinin oturaklılığını, sürüş dinamiğini hiç bir b segmenti araba veremez.

C segmentine alternatif olarak; o kadarda büyütmeye gerek yok evo yu
    sanırım punto evonun kompakt b sınıfı yani c'ye oldukça yakın bir araç sınıfına koyulduğunu unuttun.kendi aracım diye söylemiyorum ama bence evoyu kullanmayanlar yanlış düşünceler içerisindeler.

Alican Kocabıyık
    can 07CAn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 BHS 07
    Edilen teşekkür: 18

bugün bende bu çelişkinin içine düştüm şuanda kullandığımız bir gpmiz var zaten ama annemin hyundai değiştirmeyi düşünüyoruz ve direk fiata baktım evo gayet mantıklı görünüyor PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC : 30,750 gibi bir liste fiyatı var ve bu fiyata gp de böyle donanım yok sanırım. dizel şuanda 170 kuruş civarı yakıyor benzinli 1.1 motor otomatik hyundai ise daha ilk bakıma girmedi ve 250 civarında yakıyor peki evonun ortalaması nedir acaba oda otomatik olduğundan biraz fazla yakıcak ama bir değer verebilirmisiniz? bide 3k versiyonları nasıl sizce
    Konu 07CAn tarafından (16/09/2010 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı 07CAn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün bende bu çelişkinin içine düştüm şuanda kullandığımız bir gpmiz var zaten ama annemin hyundai değiştirmeyi düşünüyoruz ve direk fiata baktım evo gayet mantıklı görünüyor PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC : 30,750 gibi bir liste fiyatı var ve bu fiyata gp de böyle donanım yok sanırım. dizel şuanda 170 kuruş civarı yakıyor benzinli 1.1 motor otomatik hyundai ise daha ilk bakıma girmedi ve 250 civarında yakıyor peki evonun ortalaması nedir acaba oda otomatik olduğundan biraz fazla yakıcak ama bir değer verebilirmisiniz? bide 3k versiyonları nasıl sizce
    bir yakınım kiraladığı 2006 mı ne punto ile 1330 km yol yaptığını ve 300TL verdiğini söyledi. bence gayet ekonomik gibi.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Ben GP Evo dan üstündür söylemlerini Corolla Efsane kasa diye ortada dolanan ve o arabaya ederinin çok üstünde değer biçenlere benzetiyorum. İki araç arasında çok fark yok bu kesin. Ancak evo donanim olarakta tip olarakta GP den üstün. GP si olmayan objektif bir insana iki arabayı karşılaştırın, demek istediğimi anlayacaksınız.

Birde işin şu boyutunu düşünmek lazım. Sıfır araba alan satmak için değil kullanmak için alır benim gibi. Lakin dünya halidir insanın eli paraya sıkışır, ne bilim bir şey olur arabanızı satmak zorunda kalırsınız bundan 5 yıl sonra muhtemelen Evo üretilmeye devam edecek ancak GP nin sonu belirsiz. Üretimi olmayan veya kasası değişen arabanın değerinin çok çok düştüğüde şüphesiz.

Kredi ile alıyor ve kendinizi sıkıntıya sokuyorsanız GP mantıklı, ancak biraz daha zorlayabilirim derseniz Evo kesinlikle daha mantıklı olacaktır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12