maşallah o ne hızlanma öylee....![]()
Gayet güzel... Allah kaza bela vermesin kardeşim... Vites geçiş sesine hayran kaldım...
bu t-jeti neden evoya koymadılar ya multiair diye turbosuz bir motor çıkarmanın amacı nedirki üstelikde 135 pslik versiyonu gelmezkenayrıca gel kapısalım ben düzde 170i gördüm ama nasıl
![]()
bırak ya kötü160 da tıkanıyo
Şaka falan on numara hızlanıyo sesinede bayıldım
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
heaaa şunuda sölim gel kolaysa senle 0-200-300 fln basalım da 8vnin gücünü görşaka bir yana tabi kazasız belasız kullan kardeşim çok göz var senin zehirde
![]()
ses 10 numara bide dısardan kalkarken sesi nasıldır onun.. ıbrelerın orantısı 10 numara wti gıbi..
Hadi Abisi .)
Ertuğ bize T-jet aldırıcan şimdi valla
vites sesine ben de hasta oldum. hızlanmasına zaten bayıldım. canavar maşşallah canavar![]()
bu resim yakıttan korkan arkadaşlara emsal olsungündüz trafikteyim akşamlarıda gazlıyorum =) ona rağmen değer budur..
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
var
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Yer uçağı,kazasız belasız.
maasallh ne guzel gıdıyor.benımde ortalama 8.0lt maksımum 8.3 lt sehır ıcı ve arada gaza basarak.bence t-jet,fıre motor ıle aynı yakıyor.
teşekkürler..zaten 1.3 mjet fiyatına sport donanım t-jet satılıyo ben anlamıyorum neden almadığını milletin..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
araç çok güzel hızlanması çok güzelfire ı satıp t jet alasım var
![]()
bu arada chiple kaç hp oldu araç ve max kaç gördün?Çokmu soru sordum![]()
sadece chip yok komple egzoz-sistemi-filtre kiti de var..3 kere denedik ama doğru bi ölçüm yapamadık..tahminimiz ve geçtiği araçlar doğrultusunda 155-165 hp arası...rakamı abartıp atıp tutmuyorum o yüzden değer budur tahmini =) kadranım 220 de bitiyor ama aşşasına indim tahminim 230-235 civarıydı daha kesiciye 1000 devir vardı gidebilirdim biraz daha ama çok zorlamak istemedim..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
yaa bu tjetlerde çok hızlı....
Acaba diyorum benim arabam tjetle nasıl giderki??
Atıyorum yazılımlı bi tjetle yada 150 lik sportla![]()
105 lik dizel yazılımlı.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri