paylaşım için tşkler. Ceza yazdıktan sonra ödememek diye birşey yok zaten, yani olay polisten cıkıyor kendinizi cezalandırmış oluyorsunuz ( hükümet falan değiştiğinde vs. cezalar silinmediği takdirde ) xenona bi kanun bulamazsa baska bir maddeden yazıyor. önemli olan yazdırmamak![]()
Konu GünahsizSeytan tarafından (07/09/2010 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
paylaşım için sağol... aydınlatıcı bir bilgi olmuş...
Konu abulbul08 tarafından (07/09/2010 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.
bizde sana tşk ederiz ahmet kardeşim güzel bir bilgi . polis bilmese bile eminim kafası karışır. bir kez benim başıma gelmişti arkadan trafik arabası geliyordu rampada durdurdu. fren lambanız yanmıyor dedi.. ceza yazacak aklımada bişey gelmedi. bu bazen rampada yanmıyor. gelin düze çıkıp bakalım dediydim.. polis hadi git dedi bıraktıydı![]()
adem yalan iyi bir şey degilde mecbur bırakıyorlar.. bir olay daha anlatayım çevirme var durdurdular anons geçildi cep telefonuyla konuşuyormuşunuz komiser görmüş işlem yapacaz . hayda durduk yere şimdi.. dedim ben cep telefonu kullanmam arayın üstümü arabayı bulursanız yazın cezayı.. memur bey ya biz şimdi arayamayız dedi telsiz le anons etti verdiginiz plakada cep telefonu yok diye sonra saldılar beni...
bilgilendirme için teşekkürler...
Arkadaşlar farda E yazacak derken zannedersem Xenon ampülün'ün üzerinde
yazacak demek istediniz değilmi?
güzel bir konuya değinmişsiniz teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri