puhaha valahi hiç güleceğim yoktuya ikisini de baz model alarak karşılaştırın ya da ikisini de full alarak
gp donanım olarak evo dan iyi olamaz kabul edin tamam tasarım herkesin kendi fikri de siz asr msr hillholder vb yok demişsiniz benim arabada var nasıl oluyor acaba
üstelik saydıklarınızın çoğu ek paket şeklinde mümkün evo da (yağmur sensörü vb) lütfen iyice araştırıp öyle karşılaştırın
![]()
Dostum bende tam bir gp hastasıyım ancak evoyu alınca iç donanım ve kullanışlık ve teknolojik donanımı beni zamanla dış görselliğini de alıştırdı, ama birazda dış görünümüne alışıp alışmamak herhalde renkle de alakalı olabilir, benim önceki gp kırmızı idi , sonra beyaz evo aldım , evo nun o ön görünüş çirkinliği sonradan bende hayranlığa dönüştü daha sonra yeniden evo ve yeniden beyaz aldım iyiki de evo almışım, böyle bir donanıma ulaşmak içindiğer tüm firmalarda 40 50 arası fiyat vermek zorundasınız kaldı ki duyuyorum fluence in en baz versiyonunu 40 küsür diyorlar (alanlar için vay bea demek zorunda kalıyorum ) bence iyi düşün dostum bir gp hayranı olarak tavsiyem kesinlikle evo !!!
Gerçekten çok çirkin,fanatik GP ciler siz sakın EVO almayın...
![]()
Bence de çirkin, almayın. Her yerde Evo olmaya başladı
![]()
güzel araba güzelGP kadar yırtıcı bakmıyor ama olsun, yeni tasarım iyidir
alan arkadaşlar güle güle keyifle kazasız belasız kullansın.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
valla fiat diyince takasta bile bidaha düşünüyolar..güzel araba punto ama çok narin italyan oluşundan..bu sırf punto değil GIULIETTA ta bile böyle..
ondan alman arabasındaki tokluk kolay kolay hiçbirinde yok..bundanda tercihim FİESTA oldu..
bayan arabası konusu gelince pembe renginden dolayı tercih edildi bayanlar tarafından..
onun için siyah tercih ettim bencede tam spor bir genç arabası..
Bizde alsakta bizede sellektör yapsanız istanbulda)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri