Gereksiz bence bu modelin çıkması 2000 lira için degmez verilen opsiyonları sonradan taktırmaya kalkarsak çok daha pahalıya gelir heralde..
yeni emolarda arka camlar otm. standard mı oldu acep ?
evet ya bundan sonra ilk cıkan model almıcam şöyle bir sene beklicem adamda heves kalmıyor
al bendende o kadar, ama bir dezavantajıda var tabi şu anki fiyatlar ilk çıktığı fiyatların çok üzerinde bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
Arka camlarında opsiyonel eklendiği paket yerinde olmuş ama konfor paketi 0-1 ayrımı yapmaları yanlış olmuş en azından bir tanesinin diğerinin kapsadığı bütün özellikleri içermesi lazımdı bence, 1.paketi seçerseniz kolçak yok tam tersi Seri 0.ı seçersenizde arka cam otomatik değil :confused:
hala kafam karışık yaw. birileri yardım etsin.
<TABLE class=textTXT cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%" bgColor=#ffffff border=0><TBODY><TR><TD width="68%" bgColor=#f0f0e3 x:str="PALIO 1.2 16V EL AB ABS+EBD AC ">GRANDE PUNTO 5K 1.3 MULTIJET 75HP ACTIVE DAB ABS AC</TD><TD align=middle bgColor=#f0f0e3>28.760</TD></TR><TR><TD width="68%" bgColor=#f0f0e3 x:str="PALIO 1.2 16V EL DAB ABS+EBD AC ">GRANDE PUNTO 5K 1.3 MULTIJET 75HP DYNAMIC 4AB ABS ECC</TD><TD align=middle bgColor=#f0f0e3>30.760</TD></TR><TR><TD width="68%" bgColor=#f0f0e3>GRANDE PUNTO 5K 1.3 MULTIJET 90 HP ACTIVE DAB ESP ABS AC</TD><TD align=middle bgColor=#f0f0e3>31.260</TD></TR><TR><TD width="68%" bgColor=#f0f0e3>GRANDE PUNTO 5K 1.3 MULTIJET 90 HP DYNAMIC 4AB ESP ABS ESP ECC</TD><TD align=middle bgColor=#f0f0e3>33.260</TD></TR></TBODY></TABLE>
en düşüğü ile en yükseği arasında 4500 ytl fark var. hangisini seçeyim sizce
@anvil bütçen müsaitse, illaki dizel alıcam diyorsam M.J.75 hp dynamic yada 90 hp dynamic tavsiyemdir aradaki 4500 fiyat farkınada değer ayrıca :ok: birde bu fiyatlar liste fiyatları sanırım bu fiyatlar üzerinden indirimde olabilir bayilere iyi araştırmak lazım.
ekleme; @akıncl, klavyen benden daha hızlıymış benzer şeyleri yazmışız Ramo
Konu kadoku tarafından (10/04/2007 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.
resmen aynı şeyi yazmışız.ama aynı dereceyi yapsak da pole posizyonu ben kazandım:naughty:
Ne alırsan al--dynamic al bence...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Amaç daha çok donanıma sahip olmaksa dynamic 75bg, amaç biraz daha güçlü motora sahip olmaksa Active 90bg liğini seçmelisin.Active modelin standartları da hiç düşük değil...
dyn al ama 90 lık yada 75 lik ona sen karar ver benim için o kadar da önemli diil 15 beygir 4, 5 bin ytl senin tercihin
beygir önemli değil 75 beygir hadi bir de ben 76 beygirama esp var 90lıklarda o açıdan diyom ama fazla da uçmamam lazım. 75 dynamic yeterlidir. yakında aranızdayım inşallah
![]()
Herkes bütçesine göre o ayrı da 15 beygir deyip geçmeyin.
90 lık gerçekten fark ediyor.
6. vites uzun yolda mükemmel işliyor.
bir de tom kuruz kontrolü koysa tofaş iyi olucak.
![]()
90bg active çıktı sanırım sıra cc de şimdi...![]()
aslında bende çok kararsız kaldım 75 hp lik dynamic ile 90 hp lik active arasında. sonuçta her ikisi aynı fiyat gibi ama 90 lıkta bide ESP 4 hava yastığı var. Kullanım amacıda zaten genel olarak şehir dışı. Dolayısıyla 75 beygirlik daha az yakmazmı? bİrde uzun yolda (400KM) motoru çokmu yorarız 75 beygirde yoksa 90-110 Km/h hızlarda 75 beygir tamamen yeterlimi?
Hemşerim (çanakkaleliyim), uzun yolda az yakacak araba arıyorsan 90lık 6 vites olduğu için daha az yakar.
Ama ben olsam dynamic donanımlı 75lik alırdım. 90lıkta ESP var ama çok da önemli mi bilmiyorum. Yani ABS kadar falan önemli mi bilemem. İyisi mi biraz daha zorla 90lık dynamic al.Ama bütçeni çok aşıyorsa 75lik dynamic al . Performans olarak da tatmin eder.uzun yolda hiçbişey olmaz rahat ol. 90-110 km/h gibi hızlarla bu motor ve platform dalga geçer resmen. 190 dan sonra korkmaya başlarsın belki![]()
Sende Çanakkaleden Vana çok uzağa gitmişsin hemşerim
ESP önemli olabilir hatta ABS den daha da önemli olabilir ama bende tam emin değilim.
Yakma konusuna gelince biraz önce yabancı fiat ana sayfasından 75-90hp yakıt sarfiyat miktarlarını inceledim
75 hp 90 hp
Şehiriçi 6,2 5,9
Şehirlerarası 3,5 3,9
Ortalama 4,5 4,6
yani zorlanmadığı sürece 75lik uzun yolda daha avantajlı ama şehiriçinde 90lık daha iyi. Kullanıcı değerleridi aşağı yukarı bunumu gösteriyor bilemiyorum
Konu Akincl tarafından (12/04/2007 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri