Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum bende de duallogic var. formda yazılarımı görmüşsündür. aldığımın daha ilk ayında duallogic robot arızası yaşadım.garantiden halloldu.20 aylık aracımda 30 bini geçtim,daha en ufak arıza vermedi.şehiriçi kadar şehirlerarasında da tartışmasız rahatlığı bi gerçek. Shift inde belirttiği gibi d4d lerden son derece performanslı.diğer triptoniklere göre bir diğer artısıda manuele geçmeden otomatikte direk vitese müdehale edebilmendir.yani otomatikte direk + ve - kullanabiliyorsun. yani manuel aracın performansını aratmıyor.yakıt konusuna gelinde şehir içinde 5.0-5.5 arasında sarfiyatım var.inanmam deme sakın, formda yol bilgisayarın fotosunu bile koydum. ben manuelciyim aslında ama eşim için duallogic aldım. şu an eşime bile vermeye kıyamıyorum. sana tek tafsiyem ki ben almadığıma pişman oldum.skydoom ve diesel al.şu an sıfırlarda diesel otomatik varmı bilemiyorum ama yoksa bile 1-2 yaşında temiz bulursan bile düşün. keyifli sürüşler.
erhan sana katılıyorum şöyle bir durum söz konusu senin de belirttiğin gibi manuel kullandığın zaman debriyaj olmadığı için vitesli arabaya göre daha seri kullanabiliyorsun.