nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı
Fabianın kasa tasarımı şahsen cok kötü, kibrit kutusuna benzettim. Daha önce de yazdım. Ben de alırken kullandım ve showroomda inceledim. İçlerinde birçok açıdan evo ağır bastı. Fiesta da kullandım. Gerçekten malzeme kalitesi berbat. Arka kapıları kapatırken gelen ses herseyi anlatıyor. Ve gerçekten arkası cok cok dar. Evo 285 lt bagajı ile de sınıfında cok iyi bence...Ben eşim ve kızım bagaj bize yetiyor. Fiestanın tek artısı 80 bg (diye biliyorum) olması. Ama performans arıyorsanız zaten 100 Bg ve üstü bir araba bakmalısınız. Ben şahsen multiair otomatik olsaydı onu alacaktım ama elzem değil. Bu arada fiesta da hararet göstergesi olmadığı nı biliyor muydunuz? :) Bütün fordlarda oldugu gibi içeri cok ses alması da cabası...Özellikle 2005 ve 2007 den sonra cıkan tüm fordlar piyasa aracı olarak üretilmiştir. O da nedir derseniz sagınıza solunuza şirket araclarınıza bakınız. Evo ise gercekten cok sessizdir. GP lere göre iyileştirilmiş bir cok sey görürsünüz. Ses yalıtımı, süspansiyonları, iç mekandakir adikal değişim cok basarılı...Fiyat-donanım olarak evo dynamici özellikle otomatik evoyu diger modellere koydugunuzda da fiyat 35 leri rahat buluyor. Ben 31 e aldım mart ayında ama şimdi aynı evoyu 30 a alırsınız sanıyorum. Otomatik dynamiclerde, esp,hillholder standart geliyor. Dijital klima (çift bölgeli),park sensörü, çelik jantlar, mp3 çaları, auxu, gibi bircok özelliği var. Ben en cok arabanın yüzde99 dogru gösteren yol bilgisayarını sevdim. Hele ki blue-me ve tomtom paketini alırsanız e bide sunrooflu olursa tadından yenmez :)
Keyifli alışlar size