-
Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
ayaman Nickli Üyeden Alıntı
Ben hangi aracı alırsam alayım her tarafını düzeltirim. Ben de hastalık olmuş bu iş. İnan elimde değil. Pis pas arabayı sevmiyorum.
Araci satar olursanız mutlaka görüşelim 😁 maşallah
-
Cevap: Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
Cleve Nickli Üyeden Alıntı
Araci satar olursanız mutlaka görüşelim 😁 maşallah
Olur. 👍
-
Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Koltukların kılıflarını bugün söküp yıkadım. İlk önce vakumlattım ki vakumla yıkamak da yalan işmiş onu öğrendim yılarken kılıflarında çamur akıyordu
-
Gece yagmur yagdıgı için,sabah yıkamam şarttı [emoji41][emoji3478]
Saat 7.15 [emoji846][emoji3]https://uploads.-cdn.com/20200316/4d...3b79f2bfc2.jpg
-
Alıntı:
Koltukların kılıflarını bugün söküp yıkadım. İlk önce vakumlattım ki vakumla yıkamak da yalan işmiş onu öğrendim yılarken kılıflarında çamur akıyordu
Kılıf derken döşeme kumaşları mi yoksa sizin sonradan taktıklarınizi mi yikadiniz
-
Alıntı:
Kılıf derken döşeme kumaşları mi yoksa sizin sonradan taktıklarınizi mi yikadiniz
Orijinal döşemeyi söktüm.sonradan takılan kılıf değil
-
Alıntı:
Keşke resim atsaydın bizde belki denerdik [emoji3]
-
Re: Cevap: Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
Bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sonradan döşemeler düzgün oturmaz sağa sola kayar diye.
Tavsiyeniz var mi ?
-
kendisiyle işe geldim bugün :)
-
Alıntı:
raulforever Nickli Üyeden Alıntı
kendisiyle işe geldim bugün :)
Sesli güldümm.. sen ona değil o senin için bişi yapmkş bugün [emoji3][emoji3]
-
4lü paçalık seti taktırdım.. içimde büyük bi hevesti hamd olsun [emoji3478][emoji3][emoji106]https://uploads.-cdn.com/20200316/d9...8f9e8e9d8c.jpg
-
Alıntı:
Ozer77 Nickli Üyeden Alıntı
dedin işittin sonunda yaptın demek hayırlı olsun :D ..e bir foto koysaydın keşke..bu fotoda görünmüyor çok küçük..
-
Alıntı:
raulforever Nickli Üyeden Alıntı
dedin işittin sonunda yaptın demek hayırlı olsun :D ..e bir foto koysaydın keşke..bu fotoda görünmüyor çok küçük..
[emoji3478][emoji3][emoji3][emoji3]https://uploads.-cdn.com/20200316/62...fc77f39278.jpghttps://uploads.-cdn.com/20200316/9d...56a1fbfd8a.jpg
-
Alıntı:
Keşke resim atsaydın bizde belki denerdik [emoji3]
Youtube kanalım var video çekip kanalıma atıcam, linki buraya atarım.
Sadece kıkıfla ilgili videoyla kalmıcak. Birçok alanda video atıcam. A'dan z'ye videolar var
-
Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
Bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sonradan döşemeler düzgün oturmaz sağa sola kayar diye.
Tavsiyeniz var mi ?
İnanın bana bormal kılıf takmak zor, orijinali daha kılay neyi nereye takacağım belli ve kılıfın içinde ayar demiri olduğundan asla şekil bozukluğu olmaz. İnanın çocuk oyuncağı.
-
Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
İnanın bana bormal kılıf takmak zor, orijinali daha kılay neyi nereye takacağım belli ve kılıfın içinde ayar demiri olduğundan asla şekil bozukluğu olmaz. İnanın çocuk oyuncağı.
Yarin zaman olursa tork seti ile girişeceğim sökmeye , sonuçları yazarim 😁
-
-
Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
Yarin zaman olursa tork seti ile girişeceğim sökmeye , sonuçları yazarim 😁
İki tana karga burnuyla kılıfları sökebilirsiniz.
-
hafta içi full yatıyor sabahları uyandırmadan gidiyorum işe :D
-
Arka koltukların kılıflarını komple çıkardım ve çamaşır makinasında yıkadım ve pırıl pırıl oldu. Sıra önlerde.
-
Alıntı:
Arka koltukların kılıflarını komple çıkardım ve çamaşır makinasında yıkadım ve pırıl pırıl oldu. Sıra önlerde.
Resim at ne olurr [emoji3]
-
Ayak aydınlatmalar tamamdır..
İç aydınlatmadan enerji alıp fitillerin altından gizledim.
Modül led kullandım 4tanrsi 6lira.
İnce telefon kablosu yaklaşık 10mt kullandım evde vardı. İşçiliği kendim yaptım.
Resimler çok net değil üzgünüm.
[emoji3478][emoji106]https://uploads.-cdn.com/20200321/ab...b8a24293bc.jpghttps://uploads.-cdn.com/20200321/ee...bcbb10a763.jpghttps://uploads.-cdn.com/20200321/49...8d634eb4e1.jpghttps://uploads.-cdn.com/20200321/19...8fea350607.jpg
-
Alıntı:
eline sağlık güzel olmuş
-
Alıntı:
Han Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık güzel olmuş
Ben teşekkür ederim tavsiyelerine uydum.. [emoji106]
Sırada ayna altı aydınlatma var kartal göz denen.
-
Alıntı:
Ben teşekkür ederim tavsiyelerine uydum.. [emoji106]
Sırada ayna altı aydınlatma var kartal göz denen.
kartal göz benimde aklımda ancak önce kayar sinyalli gündüz ledi projemi tamamlamam lazım koronadanmıdır nedir led 40 gündür hala gelemedi
-
Senin yapmanı bekliyip kendim yapıcam bende. Bugün gitsem 10lira maliyeti olan işe 100lşra isterlerdş kesin
-
Alıntı:
Senin yapmanı bekliyip kendim yapıcam bende. Bugün gitsem 10lira maliyeti olan işe 100lşra isterlerdş kesin
Ben geçen hafta detaylı kuaföre verdim ve koltuklar vakumlandı ; fakat halen düzgün temizlenmedi. Ben de sinirlendim kılıfları söküp yıladım. Vakumlanmasına rağmen dakikalarca bildiğin çamurlu su aktı. Yani demem o ki kuaför ve vakumlatmak da yalan.
-
Alıntı:
Han Nickli Üyeden Alıntı
kartal göz benimde aklımda ancak önce kayar sinyalli gündüz ledi projemi tamamlamam lazım koronadanmıdır nedir led 40 gündür hala gelemedi
Kartal göz denen olay dış dikiz ayna altına takılan ledler ise bence hiiiiiç tavsiye etmem. Piyasa kaliteli ve sağlam led yok iki de bir patlar vs.
-
Alıntı:
Kartal göz denen olay dış dikiz ayna altına takılan ledler ise bence hiiiiiç tavsiye etmem. Piyasa kaliteli ve sağlam led yok iki de bir patlar vs.
Kapılar açıldıgında veya iç lamba açıldıgında yanıcak şekilde ayarlıcam. O sebeple kolay patlamaz bence..
Bende koltukları yıkatıp temizlettim kuaför yaptırdım ama malesef dediğiniz gibi aman aman temiz olmadı.
-
Alıntı:
Kapılar açıldıgında veya iç lamba açıldıgında yanıcak şekilde ayarlıcam. O sebeple kolay patlamaz bence..
Bende koltukları yıkatıp temizlettim kuaför yaptırdım ama malesef dediğiniz gibi aman aman temiz olmadı.
Bunun icin kapiya hat cekmek gerekiyor.
Bizim kapilar soketli kabloyu kapiya nasil tasimayi planlıyorsunuz ?
-
Netten baktımda soketin üzerinden geçirmişler hep. Çirkin duruyor aslında ama kablo bağıyla falan gergin takılırsa olur sanki. Bide kabloyu siyah kullanabilirsek.
-
Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
Bugün ön kapılardaki dandik plastik hoparlörler yerlerinin 16 cm Pioneer lara bıraktı biraz uğraştırdı ancak güzel oldu.
Önceki yazlara baktim araya mdf yapmak gerekli perçin nasıl sökülecek vs gibi konuyu cok büyütmüşler.
Pioneer hoparlörler yerine oturmuyor evet benim çözümüm ise bunlari kapıya değil döşemeye vidalamak oldu bu sayada hoparlör sesi kapi icine de yayilmyacak. Gayet sağlam oldu ses kalitesi cok artti.
Hoparlörleri 120 tl ye kargo dahil aldim aksesuarci ayni hoparlörleri 250 tl ye takiyordu . Günü değerlendirmiş olduk.
Eklenti 36208
Eklenti 36209
Eklenti 36210
Eklenti 36211
-
Alıntı:
Bugün ön kapılardaki dandik plastik hoparlörler yerlerinin 16 cm Pioneer lara bıraktı biraz uğraştırdı ancak güzel oldu.
Önceki yazlara baktim araya mdf yapmak gerekli perçin nasıl sökülecek vs gibi konuyu cok büyütmüşler.
Pioneer hoparlörler yerine oturmuyor evet benim çözümüm ise bunlari kapıya değil döşemeye vidalamak oldu bu sayada hoparlör sesi kapi icine de yayilmyacak. Gayet sağlam oldu ses kalitesi cok artti.
Hoparlörleri 120 tl ye kargo dahil aldim aksesuarci ayni hoparlörleri 250 tl ye takiyordu . Günü değerlendirmiş olduk.
Eklenti 36208
Eklenti 36209
Eklenti 36210
Eklenti 36211
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık..
Malesef dışarda yaptırmak maliyetin neredeyse 2katı. Hem gün değerlendi hemde para cepte kaldı.. bende dünkü maliyetim 10liraydı ama elektrikçiye gitsem 100lira isterdi diye düşünüyorum..
Sırada kartal göz var bakalım önce sorucam kaça yaparlar [emoji848][emoji3]
-
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Re: Cevap: Re: Cevap: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık..
Malesef dışarda yaptırmak maliyetin neredeyse 2katı. Hem gün değerlendi hemde para cepte kaldı.. bende dünkü maliyetim 10liraydı ama elektrikçiye gitsem 100lira isterdi diye düşünüyorum..
Sırada kartal göz var bakalım önce sorucam kaça yaparlar [emoji848][emoji3]
Sizinkiler hobi uğraşları , ben aracin normal fonksiyonlarını saglamaya çalışıyorum oralara da geleceğim 😁
Aldığımdan beri 2000 tl para harcadim hala eksikleri var ufak tefek.
En önemlisi dijital klima oldu her sitede bahsediliyor dijital klima bu arabada tirt fan kabloları kendi kendine yanıyor ve duruyor ben bu kadar salak bi sistem görmedim bu hattaki tüm kablolar 1.5 luk yerine 4 luk kablodan cekilip yeni soket yapildi 2 saatte bozulan klima on numara oldu.
Daha önce ford ve bmw otomobilimiz vardi onlari da söker takardik.
Cikan bağlantı kablosuna bakar misiniz , bazi yerlerini sökünce bunu araba diye yapanın... Diye başlıyorum sövmeye
Eklenti 36212
Eklenti 36213
-
Bende ilk aldıgımda müzik tesisatına 3binlira harcadım canım. Yapçak bişi kalmayınca hobiye döndüm [emoji3][emoji3]
Eski arabam linea emotion plus oda dijital klimaydı. Ne kadar teferruat olursa o kadar sıkıntı [emoji3]
-
Re: Bugün araban için ne yaptın?
Sürücü kapısının soketi nasil çıkıyor yardımcı olabilecek var mi ?
-
Cevap: Re: Bugün araban için ne yaptın?
Alıntı:
Sürücü kapısının soketi nasil çıkıyor yardımcı olabilecek var mi ?
Far soketiyle aynı galiba sekman gibi bişi var.. yine neyin peşindesin @Cleve [emoji3][emoji6]
-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Ekrandaki dış ortam sıcaklık sensörünun calismama sebebini buldum kapi korüğünde kablosu kopmusEklenti 36216
Mavi kablo kesilmiş , kabloyla oynayınca -35 gösterdi sıcaklığı onu bağlamam gerek ama körük cok dar bir yer.
-
Aynen öyle çok darmış gerçekten. Nasıl yapıcaksım ?
-
Fiş taraan yama yapip yeni koyduğum kabloyu körükten gecirerek kapinin icine atacağım , kapi içinde mavi kabloyu cekip orda yama aticam. Aklima en temiz bu geldi.