öncelikle çok geçmiş olsun ama bunu kendin şu anda araştırman lazım bizim burada yapacağımız yorumlar direk cevabı bulmanı sağlamayacaktır.
3 parça boyalı parçalar hangisi? Tramer'e bir sorgulat vs.
Ben kendi yaşadığım olayı anlatayım sıfır Alfa almıştım. Araç çok yeniyken büyük bir kaza yaptım kendi hatamdan, kaza konusunda tecrübem olmadığı için arkadaşları aradı. 3 tane sanayide izmirde çok iyi tanıdıklarımız var aracı çektik sanayiye. Gören bu araç hurdaya çıkmış diyor. Babam da kızmasın diye hurdaya çıkartamayız diyorum çünkü çok küçük bir kaza dedim.
Expert geldi, hurdaya çıkartmayalım dedim.
Aracın kafası dönmüş, şasi kolları yamuk, birinde kırık var, motor yatmıştı. Kaportacı ayarlı doğrultma denilen bir aparata oturtu şasiyi tüm parçalar alındı iyi bir boyacıda boyandı. aracı sorunsuz bindim tertemiz çıktı. 10 bin kmdeydi araç yetkili servise götürüyordum hiç sorun olmadı anlamadılar
Sonra ben bir BMW almaya yeltendim, okuldan tanıdığım bir kız alacak oldu. Enriko alibertide tanıdık ustaları olduğundan yine Alfa sahibi birisiyle aracı götürdüler araç da sorun görmemişler kaput çamurluklar boyalı araçta nasıl sorun bulamadılar bilmiyorum. Karteri bile değişti aracın. onu bırakın çamurluklar nerdeyse kapının yanına kadar gelmişti. Şase kolunda kaynağı içerden attıkları için belli olmayacağını söylemişti usta.
Sonra ufak 1-2 kaza daha oldu çamurluk değişti yine sanayide motor kulaklarından ses geliyormuş yetkili servise götürdüm usta buldu düzelti. büyük ihtimal kaza ile ilgili ama bir şey demedi.
Sonra garantisi bitti aracın özel servise götürüyordum ustalar gördüğüm en temiz alfa'lardan biri diyordu kazalı diyordum önden aküsünü bu kadar düzgün taktılarsa iyiymiş ustan diye espri yapıyorlardı.
sonra çok küçük bir kaza oldu önden bir bayan çarptı 5. senesi dolduğu için airbag bile açılmadan perte çıkarttık.ç çünkü yetkili servise götürdüm 5 bin TL lik masrafı 14 bin TL çıkarttı. Benim özel servisi getirdim 5 bine yaparım dedi ama ben perte çıkarttım
sonuçta araç perte de çıkmış olsa aldıysan eğer temizse ustalar inceledikten sonra bir şey görmediyse kullanmaya devam edebilirsin.
ben çünkü o kadar kazadan sonra yine aracıma güvenim yüksek hızlarda kullanabiliyordum.
Yer imleri