21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Acil yardım!! Ekspertizde pert kaydı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/04/2010
    Yaş
    41
    Mesajlar
    825
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

    Standart

    Alıntı 31hty31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginize tesekkür ederim ancak aracımın pert olmadıgna eminim arkadaslar.arac cok temiz fakat söyle bir durum war.bgn olayı anlattıgım bir büyügüm bunun eksperle kazayı yapan kisinin isgüzarlıgı olabilecegini söyledi.şöyle ki arac darbe yemeden yan tarafı sürtyor ve 2 kapı ve bir tampon derin ciziliyor.aracın sahibi eksperle tanıdık cıkıyor ve arabaya pert kaydı cıkıyor.bnm tahminim bnm aracımdakide böle bir durum yada plakadan kaynaklanan bir karısıklık olabilir mi arkadaslar o ihtimalde war gbi geliyo bana.detayını bilmiyorum ama buna yakın bir kac olay okumustum nette.aracta degisen yok ddgm gbi 2 servis ve ayrı 2 usta görü aracı işinin ehli.pert olsa kesinlikle onlar bilirdi.simdi servise dava acamayacakmıyım bu durumda ya da ne yapmam gerekir arabanın adını temizleyebilmem icin?
    öncelikle çok geçmiş olsun ama bunu kendin şu anda araştırman lazım bizim burada yapacağımız yorumlar direk cevabı bulmanı sağlamayacaktır.
    3 parça boyalı parçalar hangisi? Tramer'e bir sorgulat vs.
    Ben kendi yaşadığım olayı anlatayım sıfır Alfa almıştım. Araç çok yeniyken büyük bir kaza yaptım kendi hatamdan, kaza konusunda tecrübem olmadığı için arkadaşları aradı. 3 tane sanayide izmirde çok iyi tanıdıklarımız var aracı çektik sanayiye. Gören bu araç hurdaya çıkmış diyor. Babam da kızmasın diye hurdaya çıkartamayız diyorum çünkü çok küçük bir kaza dedim.
    Expert geldi, hurdaya çıkartmayalım dedim.
    Aracın kafası dönmüş, şasi kolları yamuk, birinde kırık var, motor yatmıştı. Kaportacı ayarlı doğrultma denilen bir aparata oturtu şasiyi tüm parçalar alındı iyi bir boyacıda boyandı. aracı sorunsuz bindim tertemiz çıktı. 10 bin kmdeydi araç yetkili servise götürüyordum hiç sorun olmadı anlamadılar
    Sonra ben bir BMW almaya yeltendim, okuldan tanıdığım bir kız alacak oldu. Enriko alibertide tanıdık ustaları olduğundan yine Alfa sahibi birisiyle aracı götürdüler araç da sorun görmemişler kaput çamurluklar boyalı araçta nasıl sorun bulamadılar bilmiyorum. Karteri bile değişti aracın. onu bırakın çamurluklar nerdeyse kapının yanına kadar gelmişti. Şase kolunda kaynağı içerden attıkları için belli olmayacağını söylemişti usta.
    Sonra ufak 1-2 kaza daha oldu çamurluk değişti yine sanayide motor kulaklarından ses geliyormuş yetkili servise götürdüm usta buldu düzelti. büyük ihtimal kaza ile ilgili ama bir şey demedi.
    Sonra garantisi bitti aracın özel servise götürüyordum ustalar gördüğüm en temiz alfa'lardan biri diyordu kazalı diyordum önden aküsünü bu kadar düzgün taktılarsa iyiymiş ustan diye espri yapıyorlardı.
    sonra çok küçük bir kaza oldu önden bir bayan çarptı 5. senesi dolduğu için airbag bile açılmadan perte çıkarttık.ç çünkü yetkili servise götürdüm 5 bin TL lik masrafı 14 bin TL çıkarttı. Benim özel servisi getirdim 5 bine yaparım dedi ama ben perte çıkarttım

    sonuçta araç perte de çıkmış olsa aldıysan eğer temizse ustalar inceledikten sonra bir şey görmediyse kullanmaya devam edebilirsin.
    ben çünkü o kadar kazadan sonra yine aracıma güvenim yüksek hızlarda kullanabiliyordum.
    Konu erdiyilmaz tarafından (28/08/2010 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.




    05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Benzer Konular

  1. Pert kaydı??
    alpimmm tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 01/04/2012, 04:02
  2. Acil: Kaza yaptım aracım pert olur mu?
    fatihhhh tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 66
    Son Mesaj: 13/01/2012, 15:48
  3. aracımın pert kaydı varmış:(((
    simena4848 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 06/06/2011, 10:40
  4. Uzaktan kumandam pert. yardım
    ugurozer tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 14/11/2009, 00:34
  5. Arabam Pert Oldu Fiyat Konusunda Yardım...
    PERSEUS tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 01/02/2008, 11:08

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com