Onur Hızlandırmak için yani plaka işlemlerini araba gelmeden başlatmalısın araba geldikten sora aynı gün bile trafiğe çıkabilirsin bide sürekli ara adamları taciz et falan..
ya Ural benim arabadada aynı muhabbet oldu bu farların oldugu muhabbetin ordaki ufak saklama cebi var o ben ordayken açtım elimde kaldı orayı dandik yapmışlar. pek bi şikayetim yokta çok yakıyom ben biraz spor kullanıom 150bg'in hakkını veriyorum yani bas bas gidiyorum performansı yetmiyo bana ahh ahh.. ama şimdilik bı sıkıntım yok 1500 km oldu daha açılmadı rahat gitmiyo araba öyle işte. senn bi sorunun var mı ?
Repair
evet o cep maalesef oldukça dayanıksız gibi üstelik ben zorlarken komple o paneli söküyordum az dahabenimde cok yakmasının dısında bir şikayetim yok.1.viteste 35-40 rpme kadar bir cansızlık söz konusu.fakat daha sonra 130-140 km aralıgına kadar yükselirken herhangi bir sıkıntı yok.BİR DE ISRARLA SORUYORUM AMA YA BİLEN YOK YADA KİMSE DE BÖYLE BİR OLAY YOK! BENİM DEVİR SAATİNDE KIRMIZI BÖLGE OLARAK BİLİNEN VE DEVİR KESİCİYİ GÖSTEREN KIRMIZI BÖLGE YOK.ÖYLE BİR YAPILMISKİ SANKİ 7000 RPME KADAR GİDİLEBİLİR ANLAYAMADIM ???
![]()
hayırlı olsun ben ilk yolculuğumu yaptım yakıt çook iyi
o yandaki cep cıkınca takması zor olur yaylı oldugu için o kısımdan tutup cekin o bölge tamamen acılıyor ECU bölgesi orda o şekilde içerden takın.
devir saatinde dizellerde kırmızı cizgi yok 5100 devirde saat kesiyo benzinlilerde muhtemelen 7000 e kadar gider bi kere deneyin kacta keserse ora kırmızı cizgi olsun sizin için
Eklenti 9655
çok belli olmasada resimde kırmızı cizginin olmadıgını görebilirsiniz.
Konu hsyn28 tarafından (29/08/2010 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.
EVOEVOEVOEVOEVO
evet aynen yaylı gri bir yay var arkasında ben cıkardım zaten o cebi arka koltukla uyuyor.biraz daha zorlayınca o panel komple cıkıyordu zaten ama ben takılmaz geri diye cıkarmadım.bi sıkıntısı yok su an zaten bana.evet bugün başka bir evodada baktım redline yok.garibime gitti açıkçası.ayrıca dikkatimi çeken o nasıl bir menzil ya.o kadar mazota 380 km menzil vermiş ben aldıgımdan beri depo eksildikçe fullüyorum menzil 480 kmyi geçmedi
![]()
sizin iyi benim o çizgilerde 150 200 km falan gösterio menzili be.
Repair
yok bende o çizgide gösterdiğin, sölemiorum depo fullken menzili 480 km gösteriozaten deponun eksik kalmasına izin vermiyorum sürekli fullüyorum depoyu
.yanlız bugün birşey keşfettim eğerki s&s'un verdiği uyarılarda shiftlersen araç yakmıyor gibi birşey ama tabi bayılmasada performanslı gitmiyor araba 70e gelince 5e at diyor
benim en sevdiğim anlık tüketim basınca bir anda 25.0 ltye fırlıyor beni benden alıyor
![]()
1. vites kalkışta rekor 45 lt /100 km gösterdi bende![]()
Repair
anlık göstergeler süper hakikatenbugün basmaya basmaya gezeyim dedim inanılmaz bir tabloyla karsılastım.depo fullden 1 çizgi gerinin biraz altında basında menzil 380 kmye kadar düştü bende sinirlenip sakin kullanayım dedim tabi yanımda kız arkadasım varken zor oldu ya neyse
bir baktım uyarılara göre vites değiştirince menzil 573 km ye kadar çıktı.gözlerime inanamadım.hakikaten mutlu oldum ve bir kez daha anladımki fire motorun mjtd motordan tasarruf anlamında aşağı kalır yanı yok.gerçekten sevindirici.birde şu far ayar tablosunun altındaki cep çıkmıştı.bugün gittim onuda değiştirdiler tofaştan gelen uyarı varmış zaten cep konusunda.servise gidin garantiden gerekli değişim yapılıyor.sonuç:mutluyum
![]()
Umarım güzel olacak... Bayram girdi araya bayramdan sonra gidip arabam ne zaman gelecek diye başlarına ekşimeye başlayacağımm bile
Vekaleti de hemen götürmemin faydası var demek ki![]()
Bekletme beni BİRMOT))
Arkadaşlar yorumlarınız içinde teşekkürler.. Bence de iyi bir tercih yapmışım...![]()
Hayırlı olsun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri