slm;
bende bugün gidip Evo'm için sözleşme imzaladımm)
Arabamın şu an italya da üretim bandında olduğunu ve 2 hafta sonra teslim alacağımı söylediler... Sizce araç teslimi ne kadar süre sarkar ya da tam gününde alabilir miyim ?
Sizlerle olmaktan da çok mutluyummm)
hayırlı olsun
kapak güzel pahalı bişeye benziyo ama geçen izmirde toplantıda arkadaşlara motoru göstereyim dedim var tamirci bi asıldı kapak geldi ama tahmine göre 600 tl falan vardır o kapakgaz pedalı hasas yeni araba diye olabilir yeni çok güzel oluyo ya.. senin döşeme ne renk ? Bordodur inşallah.
Repair
maalesef active donanımda tek renk var o da griolsun gride fena durmuyor siyah araçta ama şöyle bir fark varki dynamic donanımdaki koltuklarla gerçekten arada fark var yalan yok.ama gp'ya göre active donanımı bile oldukça tatmin edici tutulmuş.ama dynamic donanımın tadı bir başka.ben sabırsızlıktan dolayı ellerinde active var diye aldım.o değilde o kolçağı bir an önce almam lazımmış benim test aracıda multiairdi ya gerçekten çok rahat birde ön taraf çook rahat.arkaya binen şaşırıyor ya bu araba dışardan bu kadar büyük gözükmüyor diye.led stoplar gündüz değilsede gece bir bakanı bir daha baktıracak kadar gözalıcı bugün ortaköye indim arkamda otobüs ledleri görim diye paso frene basıorum
.ama ilk fireyide verdim.şu solda farları ayarlama tablosunun altında bi cep var ya cekince geliyor bi çektim elimde kaldı
bir ara götürücem bu ne diycemde bakalım zaman bulamıoruz işte.senin nasıl genel olarak şikayetlerin memnuniyetlerin yazalım bilgilenelim
ne uzun yazmışım bu arada
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri