Vallahi evolarda mı farklı bilemiyorum ama ben her acıdan memnunum. Tabiki aracın karaterini bilmek de gerekir. Bizim evoların robot beyninde yaklaşık 2000 adet hareket/sürüş seçeneği var. Birçok otomatik ve yarı otomatiklerde bu sayı 3000 civarında (imiş). Dolayısıyla yokuş çıkarken vites yükseltmesi gaza daha az bastıgınızda olan bir durumdur. Sürüç seçenek sayısı fazla olsaydı belki arttırmazdı vitesi ama dedim ya elzem bir durum degil. Aracı tanıdıgınızda en ufak bir sıkıntısı yok. Ben hep Eco konumunda kullanıyorum. Vites arttırdıgı ve arac zorlandıgı ya da hız kazanmak sitedigimde gaza köklediginizde uygun vitesi 1-1,5 sn icinde hemen buluyor ve roketliyor ve gayet başarılı...Ayrıca manuel moda aldıgınızda , düz vitesli bir araca göre cok daha seridir. Opellerin ya da vw lerin yarı otomatiklerinde, araç oto modundayken aynı konumda vites degistiremezsiniz (elle müdahale), ama bizim dualogiclerde otomatikteyken de öyle sağa sola cekmeden vitese hükmedebiliyorsunuz, bu da önemli bir artı diye düşünüyorum...