Bence petrol ofisini tercih edelim...
TOTAL BP ve SHELL den almayın yeterli....
Bence petrol ofisini tercih edelim...
I ' m c a p u l i n g . . .
ygs'den dolayı opet tercih ediyorum..
Bende Opeti tercih ediyorum. Tavsiye de ediyorum..
petrol ofisi de satıldı ya yahu!! o da yüzde yüz yabancı artık.
bu kısmen işe yarar ama karşı firmaların da oyunu olabilir
bence herkes arabalarını car pool seklınde kullanırsa benzın tuketımı duser ve fıyatlarda gerı cekılır
vergı yuku dıyoruz eger sevıyesiz devlet az tüketimden kaynaklı vergi kaybına uğrarsa fiyatları düşürmek için çalışır neticede sürümden kazanmayı hedefliyecektir
car pool derken yani her sabah işe giderken arabamızda tek kişi değilde 4 kişi olmalıyız en azından 3 kişi... böylelikle trafiğe hem daha az araç girmiş olur hem de benzin tüketimi yarı yarıya düşer
çevremizde bizimle aynı istikamete giden komşumuz hiç yok mu? bir şekilde bilinçlenirsek gerçekleştirilebilir
YALNIZ FİRMAYI BİZE BIRAKIYOR...oyun olma ihtimali yok...sadece matematik aslında...
dostum senin sistemi sitede uygulamaya başlasak ya..
Puntocular arasında car pool oluşturmak üzere başlık açmanı tavsiye ediyorum..
Konu Scottie tarafından (24/12/2010 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.
olabilir aslında herkesin puntosu var nasıl olsa yabancılık da olmaz dostum
ama konuyla biraz karışır
yani nereden yola çıkıyor nereye gidiyor bilgiler saatler daha ayrıntılı bir çalışma gerekiyor
yurt dışında böyle siteler var devasa poollar oluşuyor insanlarda oralardan mailleşerek anlaşıp yola çıkıyorlar (benzin masrafı da paylaşılıyor)
bu fikri getirmeye çalışmıştık ama herkes yabancıyı arabama mı alcam diyerek sıcak bakmamıştı arkadaş cevresinde
müteşebbis ruhum zedelenmişti
ama dediğin gibi forum içinde olabilir burda herkes arkadaş sayılır
Ben Antalya'da B Pet diye bir firma var oradan almaya başladım son zamlardan sonra Euro Diesel'in litre fiyatı 3.10TL olmuş bakalım yakıtıda temiz ise ben devamlı burdan alırım artık
bir de benim araba da 3 kişi var zaten yani açıp sonra ben yokum dersem millete karşı ayıp olur![]()
teşekkürler
TSİ Jetta.
iyi de mesele petrol şirketlerinin kar marjları değil ki..mesele devletin %60 civarı vergi alması.geçenlerde bi haber vardı,hükümet yetkilileri rafineri kar marjlarını düşürmek için toplantı yapacak diye.çocuk mu kandırıyorlar?sen %60 vergi alacaksın sonra karşı tarafın kar marjını düşürmeye çalışacaksın.bence shell den veya bpden almamanızın bi faydası olmayacak veya opetten her neyse işte..
3 sisters ı duymadınız heralde. Shell BP Chevron Dünyaya Benzini satan Petrol firmaları. Ayrıca shell amerikan BP ingiliz Chevron Rustur. Bunlardan almadığınız taktirde değişen bir şey olmayacak adamların ithalatı dahada artacak diğer firmalara yöneldiğiniz için bu sefer fiyatla daha cok oynama yapabilecekler. Değişen bir şey olmayacak. Herşey hükümetle alakalı indirsin vergiyi bak nası düşüyor fiyatlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri