Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 41 ile 52 arası

Konu: Trafikteki yol tartışmasının puntomda bıraktığı hatıra..

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı silentscream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeterli olgunluğa ve zeka seviyesine ulaşamamış bu gibi yaratıklarda oruç tutmak gibi dini vecibeler böyle yanetki yapabiliyor.
    Ben yolda özellikle bu aralar herkese yol veriyorum..Sıkıştıran olmasın göremez sinirlidir saatlerdir sigara içmemiştir vs vs diye..
    Maganda olarak tabir edilen bu yaratıklar aramıza karışmış durumda ve sürekli olarak üremektedirler.Bu gibi yaratıkların ya evcil hale getirilip eğitilip kısırlaştırılıp topluma yavaşça adapte edilmesi ya da barınaklarda özel parklarda yine kısırlaştırılıp doğal ortamlarında halkın ziyaretine açılarak gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum..
    Saygılar..
    Arkadasim cok guzel soylemissin de bu türün sayisi kontrolden cikti artik. Kurallara uygun araba kullanan bizlerin sayisi oldukca az. Bence biz bunlarin icinde kayboluyoruz ve bela hergecengun daha da yaklasiyor.

güven öğün
    guven_ogun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    68AG517
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı alpimmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun eline sağlık valla. biber gazı zararsız kesin çözüm, bi tane torpidoya atmak gerekiyor
    arabamda taşıyorum,bir kezde kullanmak mecburiyetinde kaldım,gerçekten çok etkili,yok kafa atmışım,yok yumruk atmışım gerek yok,hepsinin etkisini anında gösteriyor

Palio 1.2 16v EL
    Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
    Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic

Umut Çetin
    ucs33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 24

valla şu biber gazı olayı benim de hoşuma gitti. suç teşkil etmiyo en başta. haydar olayı bende de var ancak daha önce başıma bela açtım bu yüzden. çok mühim olmadıkça çıkmıyo ortaya.

2. si bugün servise, ve serdar abinin dediği ziebart a gidebilme şansım oldu. autoking ile henüz konuşamadım. 2 si de vakumla çıkmayacağını söyledi. çünkü darbe tavandaki kuşak denilen (tavanda ortadan geçen demir) yerin tam üstüne geldiğinden ve tam kenarda olduğundan vakum işlemezmiş. boyayı bozup daha da çirkin yapabilme ihtimali çok yüksekmiş. serviste iç kaplamayı söktürüp alttan çekiç yaptırıcam sanırım. boya istemeyecek kadar yapılır dedi servis danışmanım. başıma böyle gereksiz işler açtım anlayacağınız...
    2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus

Let the music play!

Ayhan Güler
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ayhan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    16 L 1377
    Edilen teşekkür: 414

bence autokingbir gidin birde orayla konuşun %99 sorununuz düzelecektir boya falan olmadan autoking türkiyeye bu sistemi ilk getiren şirket işlerini iyi yapıyorlar

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Bu tip bir duruma İzmir' de şahit oldum. Yol verme tartışması yüzünden PTT aracındaki iki şahıs bir adamı dövdüler. Çevredeki esnaf müdahale etti ve PTT' cileri tartakladılar.
    Ayrıca PTT elemanları genç ve dövmeli filan garip tiplerdi. Adamın bir suçu olmadığı halde yol tartışması nedeni ile adamı dövmeye kalktılar. Sanırım PTT bu tip işler için dışarıdan adam alıp çalıştırıyor. Keşke plaka alsaydınız. Orada çok hata etmişsiniz. Ama bu olayın peşini bırakmazsanız çözüme kavuşturursunuz. Ve peşini bırakmayın.

Umut Çetin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri

internetten araç sorgulama yaptım ve 06 BB ile başlayan sonu 3 haneli olan 999 tane araca tek tek baktım. şu an elimde 2 plaka var ve kesinlikle bunlardan bir tanesi. en kısa sürede bu şahısları bulmaya çalışıyorum
    2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus

Let the music play!

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı ucs33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    internetten araç sorgulama yaptım ve 06 BB ile başlayan sonu 3 haneli olan 999 tane araca tek tek baktım. şu an elimde 2 plaka var ve kesinlikle bunlardan bir tanesi. en kısa sürede bu şahısları bulmaya çalışıyorum
    nerden sorgulama yaptın bu arada ısın arkasınıda bırakma hatta bır gun once yaz forumca gıdıp hesap soralım
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Umut Çetin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri

ptt şubelerinden 1 tl karşılığı e-devlet şifresi alıyorsunuz. www.turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranızı ve aldığınız şifreyi girerek içeride işlem yapabilirsiniz. bunlardan birisi de plaka sorgulama

bu arada hesap sorma işinde gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim =)

Let the music play!

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Geçmiş olsun. Allah cezasını versin böyle tiplerinde. Olayda haklısınız ayrıda haksız bile olsanız nedir bu celallenme. Ben kompleksli ezik insanların direksiyon başında kendini bir şey zannetmesine bağlıyorum durumu. Yol vermeyince büyük insan oldu aklınca ki yol sizinmiş. Ankaralı olarak bu uygulama artık görgü, nezaket ve zeka gereğince uygulama olmuştur. Yol tek şeride düşmüşse bir soldan bir sağdan geçerki araçlar hem trafik yürüsün, hemde trafikteki diğer sürücü boş şeride burnunu atmasın yandakini sıkıştırmasın insan gibiii kullanalım arabamızı.

Ben karşımdaki iki ayaklı hayvan olmadıktan sonra yanlışlıkla yola girmiş dalgınlıkla hata yapan sürücüye sert fren yapsam dahi korna çalmıyorum. Zaten kişi insansa hatasını farkediyor onun korkusu, mahcubiyeti ona yeter birde üstüne korna çalmak neden.

Bu arada plakayı tespit edip PTT'nin sitesinden başvuru yapıp durumu anlatırsanız ilgilenirler diye düşünüyorum. En azından size bir cevap ve soruşturma konusunda muhattap olabileceğiniz isim verirler ki nezaket yoksunu, orman kaçkınının yanına kalmasın. Yanlız araç özel ise kuruma ait değilse yapabilecek çok şey yok.
    Konu SKELETER tarafından (23/08/2010 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.

Doğan Akgönül
    dgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

Geçmiş olsun..Allah belalarını versin

geçen haftada bize 10 kişi saldırdılar kazma küreklerle bagajdan kaptığım gibi sopayı kürekli olanını indirdim diğerleriyle kavga felan şimdi ise mahkemeliğiz adamlarla..

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Bıber gazı almak lazım bu kopeklere ancak oyle etkısız hale gelırler
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Umut Çetin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı dgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun..Allah belalarını versin

geçen haftada bize 10 kişi saldırdılar kazma küreklerle bagajdan kaptığım gibi sopayı kürekli olanını indirdim diğerleriyle kavga felan şimdi ise mahkemeliğiz adamlarla..
    işte böyle gereksiz yere uğraştırırlar..

Let the music play!

Sayfa 3/3 İlkİlk 123