Arkadasim cok guzel soylemissin de bu türün sayisi kontrolden cikti artik. Kurallara uygun araba kullanan bizlerin sayisi oldukca az. Bence biz bunlarin icinde kayboluyoruz ve bela hergecengun daha da yaklasiyor.
Printable View
valla şu biber gazı olayı benim de hoşuma gitti. suç teşkil etmiyo en başta. haydar olayı bende de var ancak daha önce başıma bela açtım bu yüzden. çok mühim olmadıkça çıkmıyo ortaya.
2. si bugün servise, ve serdar abinin dediği ziebart a gidebilme şansım oldu. autoking ile henüz konuşamadım. 2 si de vakumla çıkmayacağını söyledi. çünkü darbe tavandaki kuşak denilen (tavanda ortadan geçen demir) yerin tam üstüne geldiğinden ve tam kenarda olduğundan vakum işlemezmiş. boyayı bozup daha da çirkin yapabilme ihtimali çok yüksekmiş. serviste iç kaplamayı söktürüp alttan çekiç yaptırıcam sanırım. boya istemeyecek kadar yapılır dedi servis danışmanım. başıma böyle gereksiz işler açtım anlayacağınız...
bence autokingbir gidin birde orayla konuşun %99 sorununuz düzelecektir boya falan olmadan autoking türkiyeye bu sistemi ilk getiren şirket işlerini iyi yapıyorlar
Bu tip bir duruma İzmir' de şahit oldum. Yol verme tartışması yüzünden PTT aracındaki iki şahıs bir adamı dövdüler. Çevredeki esnaf müdahale etti ve PTT' cileri tartakladılar.
Ayrıca PTT elemanları genç ve dövmeli filan garip tiplerdi. Adamın bir suçu olmadığı halde yol tartışması nedeni ile adamı dövmeye kalktılar. Sanırım PTT bu tip işler için dışarıdan adam alıp çalıştırıyor. Keşke plaka alsaydınız. Orada çok hata etmişsiniz. Ama bu olayın peşini bırakmazsanız çözüme kavuşturursunuz. Ve peşini bırakmayın.
internetten araç sorgulama yaptım ve 06 BB ile başlayan sonu 3 haneli olan 999 tane araca tek tek baktım. şu an elimde 2 plaka var ve kesinlikle bunlardan bir tanesi. en kısa sürede bu şahısları bulmaya çalışıyorum
ptt şubelerinden 1 tl karşılığı e-devlet şifresi alıyorsunuz. www.turkiye.gov.tr adresine kimlik numaranızı ve aldığınız şifreyi girerek içeride işlem yapabilirsiniz. bunlardan birisi de plaka sorgulama
bu arada hesap sorma işinde gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim =)
Geçmiş olsun. Allah cezasını versin böyle tiplerinde. Olayda haklısınız ayrıda haksız bile olsanız nedir bu celallenme. Ben kompleksli ezik insanların direksiyon başında kendini bir şey zannetmesine bağlıyorum durumu. Yol vermeyince büyük insan oldu aklınca ki yol sizinmiş. Ankaralı olarak bu uygulama artık görgü, nezaket ve zeka gereğince uygulama olmuştur. Yol tek şeride düşmüşse bir soldan bir sağdan geçerki araçlar hem trafik yürüsün, hemde trafikteki diğer sürücü boş şeride burnunu atmasın yandakini sıkıştırmasın insan gibiii kullanalım arabamızı.
Ben karşımdaki iki ayaklı hayvan olmadıktan sonra yanlışlıkla yola girmiş dalgınlıkla hata yapan sürücüye sert fren yapsam dahi korna çalmıyorum. Zaten kişi insansa hatasını farkediyor onun korkusu, mahcubiyeti ona yeter birde üstüne korna çalmak neden.
Bu arada plakayı tespit edip PTT'nin sitesinden başvuru yapıp durumu anlatırsanız ilgilenirler diye düşünüyorum. En azından size bir cevap ve soruşturma konusunda muhattap olabileceğiniz isim verirler ki nezaket yoksunu, orman kaçkınının yanına kalmasın. Yanlız araç özel ise kuruma ait değilse yapabilecek çok şey yok.
Geçmiş olsun..Allah belalarını versin
geçen haftada bize 10 kişi saldırdılar kazma küreklerle bagajdan kaptığım gibi sopayı kürekli olanını indirdim diğerleriyle kavga felan şimdi ise mahkemeliğiz adamlarla..
Bıber gazı almak lazım bu kopeklere ancak oyle etkısız hale gelırler