1,4 77 bg bir depoyla defalarca 880 km uzun yolda
ş.içi 600 ü geçmeyi başaramadık daha
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
full depo ankara manavgat 594 km gıttım 4/3 yakıt yaktı (yarım deponun altındakı cızgıde ıdı)
Manavgat- ankara full dolu 130-170 km kırmızı ısık yandı ankarada 7 saatlık yolu geldık 5 saatte
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
3 hafta once 2900 km 360 tl yakıt
uzun yol 2600 km
sehır ıcı 300 km![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
fiat bravo 1.6 mjet 120 bg ile 90-100 ile tokat zileden izmir yenifoçaya gittim foça aliağa ayrımında ışık yakıtı 1001 km gittim
90 km sabit hızda gittiginde anlık tüketim 4.5 5.0 filan gösteriyor.bu değeri 120-130 km hızdada yakalıyorsun aradaki fark nedir?cumartesi tekrar mersine gidecem sakin yol almayı düşünüyorum saat 05:00 zaten yollar boş olur..
Merhaba 3 hafta önce memlekettim Rize'ye gittim..Yola çıkmadan Ümarniye'de depoyu fulledim.. Ordu'ya gelmeden ışık yandı ,Giresun çıkışında da benzin almak zorunda kaldım...
Kattetiğim mesafe 950 Km ve depoda 1 lt benzin kalmıştı)
3 kişi,eşyalar ve klima açık olarak ortalama 90-100 ile gittim ...
Araç verileri ise ;
Ort Hız :88km/h
Ort. Tük: 4,7Lt/100km
yakıt: şehirler arası full depo eurodizel 130 tl.
yapılan km: net 1025 km
bakalım bende bu aksam ankara-kayseri gidip gelecegım benımdegerlerım ne olcak aceba merkan edıyorum
ful depo şehir içi şehir dışı karışık 970 km
hız ortalama 110-12- arası araç ta beş kişi vardı şehir dışı yolculukta
araçta fiat onaylı chip tuning var
nasıl fiat onaylı, servistemi yapıldı?ayhan1 Nickli Üyeden Alıntı
onun gibi birşey bu konuya bakabilirsin
Ünite (ecu) arızası
ankara izmir kusadası bodrum 660.km de lamba yandı doldurduğumdaki hesaba göre 775 km görüyor.
4 kişi bagaj ve klima hepsi beraber
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri