Bugün sabah saat:10:00 civarlarında Ankara Aşti ye gelmeden enerji bakanlığının önünde rastgele uygulamasıyla beni çevirdiler. Araçta cam filmi, hava filtresi, öndeki plakam orjinaldi öbürüde bagajımdaydı. sadece arkada kalın yazılı plaka vardı. onlara bişey demediler, etrafına iyice baktı genç polis arkadaş öndeki plakaya bakıp bu plakada 1 tane mühür yok dedi. ben arabamı geçen sene ankara fiat kartaştan sıfır aldım. hiç mühürüne filan dikkat etmedim. bugüne kadarda 3 sefer çevirmeye girdim hiç bir sorun yaşamadım. plakada 2 tane mühür oluyomuş bende sadece 1 tane vardı t.ş.ö.federasyonunun mühürü varmış. yalnız mağdem emniyetin mühürü yok plakada o zaman ruhsata nasıl işliyolar plaka bilgilerini ruhsatı nasıl veriyolar? vede plakayı nasıl verebiliyor bu emniyet ben hiç anlamadım doğrusu!... emniyette hiçmi kontrol edilmiyor bu?? bunun suç olduğunu söyleyip, aracı trafikten men edicez dediler. ben bu konuda bilgim olsaydı zaten emniyete gidip düzeltirdim diyorum, bu seferlik cezamı neyse kesin yarın sabah ilk işim emniyete gidip mühürleteyim diyorum yok.! nuh diyor peygamber demiyolar! aksilik yaptılar. böyle bi saçmalık olabilirmi? neyse arabayı çekiciye yüklediler götürdüler uğraşamadım bide ceza yazdılar 62tl filan sonradan gittim parka, arabayı vermiyolardı yarına kadar çıkaramazsın filan sonradan devreye tanıdık koyduk öyle çıkardım yani diyeceğim boş yere insanlara eziyet etmeye bayılıyorlar daha yapıcı olunsa sanki ne olur... ellerindeki yetkiyi kendi kafalarına göre saçma sapan kullanıyolar. bu olay çok zoruma gitti halen sinirliyim. aman siz siz olun dikkat edin en saçma şeylerden çok büyük cezalar çıkarıyolar... teşekkürler...
Yer imleri