uzun süredir foruma giremiyordum.bir saate yakın şöyle bir göz attım..bende bir paylaşımda bulunmak istedim.genel anlamda grande puntomdan memnunum ama eksik gördüğüm bazı noktalar var bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz?ilk başta klimamdan memnun değilim yeterli gelmiyor bana.arkadaşta skoda fabia var derin dondurucu gibi çalışıyor benimki ise soğuk ama yeteri kadar değil arada fan gibi çalışıyor sonra tekrar soğuyor araba tekliyor yani bir klima bu kadar motoru yorarmı?bu arada aracım 1.3 dizel active punto 2009.iki gün önce mersine gittim.arkada 4 kişi vardı aracım savruldu.arabada iki kişi varkende viraja korkusuz giremiyorum bu anlamda tedirginliğim hep var.arabayı fulleyip yola çıktık ön kayıt için yetiştirmem gereken 5 öğrenci için bastım gaza antakya mersin 2 saatte vardık.yarım depo ve bir çeyrek mazot yedidönüşte yine fulledim artı bir kişi eklendi arabaya 7 kişiydik yani,bu sefer 3 çizgi düştük depodan aracım 16binde bu kadar ağırlığa ragmen rahat yol adık gibi geldi ilk gittigimde aracım 9 bindeydi 2 kişiydik 175i gördük bana garip gelmişti bu kadarmı yani demiştim 2 gün önce ise bir yerde 180 i yakaladım.o ağırlığa ragmen sizce motor açılmışmıdır bu yüzdenmi acaba? neyse online arkadaşlar sohbetime katılırlarsa sevinirim..