Eksoz emisyon muayenesinden ilk 3 sene muafsın aracın 10. yasını doldurana kadar 2 senede 1 kere 10. yılın sonunda yılda 1 kere yaptırıcaksın sorun yok yani.
Printable View
Bende aracımı alalı 1buçuk ay oldu bütün activelerde yok sanıyodum. Ama genelinde varmış. Hangi mercilere şikayette bulunabilirz ve sonuç alabilir miyiz?
Ya benimkide active model ama kapı üstü tutamakları bagaj aydınlatması sudur budur var yani valla fiat çok ayıb etmiş bunları koymayarak çok sinir bir durum ya.
sizin aracınız kaç model?
bendede ayna yok. aynı şekilde mp3 çalar var.
hayırlı olsun aracın gelmiş güle güle kazasız belasız binersin inşallah. bak benim ki hala gelmedi 2011 olsun dediydim adamlar ciddi 2011 de teslim edecekler heralde.. hayırlısı kazasız belasız gelsin beklerim:)
birmotla konustum tavan kol tutucuları ve bagaj aydıtlatması versiyon 5 te yok dediler nasıl yanı dedım o zaman listelerinizde neden hala var 17-18 mlyara dandik sıfırlarda bile bu küçük ayrıntılar varken benım 30 milyar verdiğim arabada nasıl olmaz dedim valla yapacagımız bısey yok dediler biz bır servıse soralım dediler ucretsız talep edıyorum dedım hayır olmaz dediler... hele bır bana dönsünler bırde musterı hızmetlerını arayıp konusacagım...
Hep diyorum , bir daha sıfır araba almayalım diye. Ama dönüp dolaşıp yine alıyoruz. Sıfır aldığına pişman mısın diye sorarsanız, evet pişmanım. Fiata güvenip bu tür şeylere dikkat etmeden aldığım için ve karşımda adam gibi muhattap bulamadığım için çok pişmanım arkadaşlar... Parayla rezil olmak bu heralde :).
Sizin aracın dikiz aynaları ve kapı kolları boyalı mı geldi?
evet benım kı full kitli oldugundan boyalı geldi yoksa boyasızdı sizde bu tavan tutamacları ve bagaj aydıtlatması sorunu ile ilgili hıc kımseyle gorustunuz mu?
slm.Benim arabada aynı full kit beyaz kol tutamaçlarıyla bagaj ışığı bendede yok.Sanırım artık 5k modellerinde 2009 dan sonra koymuyolar.Yarın birmotu indirmeyi düşünüyorum.
indirmeye gidiyorsunda bısey elde edemıyorsun oradakiler seri 5 puntolarda olmadıgını fabrıkadan boyle geldıgını ve yanlıs bır durum oldgunu kendılerıde kabul edıyor bısey yapamıyorlar en ıyısı mesajımda belırttgım gıbı müşteri hizmetlerini aramak
müşteri hizmetlerinin numarasını alabilir miyim? bide araypta sonuç alan arkadaşımız var mı?
kol tutamaçlarının tanesi 40 lira serviste.Bu modellerde yok artık diyolar.Bagaj lambasıda öyle.Çok pahalı geldi.Gittim oto sanayiden yerli bir kol tutcağı aldım tanesi 8 liradan ÇAT diye oturdu.Valla orjinalinden sağlam oldu.Rengide tutturduk. :))) Bir tek bagaj lambasız kaldı o kadarda karanlık oluversin.Aslında bagaj lambasını bırak,torpido gözün ve arka koltuk altlarındada lamba olması lazım ama yok işte...