Hadi Gözün Aydın Veli Güle Güle Kazasız Belasız Kullan Konuya Baktım Hala Gelmediyse Bnm Bravoyu Verecektim Sana Valla Yiterr Yha Yiter :))
Printable View
Hadi Gözün Aydın Veli Güle Güle Kazasız Belasız Kullan Konuya Baktım Hala Gelmediyse Bnm Bravoyu Verecektim Sana Valla Yiterr Yha Yiter :))
:)) Bravo Emrinde Kardeş Ayıp Ediosun
az kaldı..... 1 saat sonra puntoma kavuşuyorum:)
Hadi gözün aydın :)
:) hüseyin kardeş paspas trafik seti tamam bak anahtarlığı hiç düşünmemiştim:) neyse hele bir teslim alayımda anahtarlıksız olsun...
noldu aracin geldimi:D
aracı aldıysa forumu unutmuştur 3 gün göremezsiniz :D
turluyodur şincik piyasada:D
bu saatte ankarada pek turlanmaz trafik sıkıntılıdır evin önüne çekmiştir inceliyordur seyrediyordur
:D
neden mahallede gızların toplandigin yerde turluyodur orada piyasa değil mi:D
ve sonunda arkadaslar o dedıklerınızın hepsını yaptım:) evımın onune cektım o bana bakıyor ben ona :) ilk izlenimlerim süper valla
ama adem kardeşimin dediği gibi yinede pek turlayamadım malum ankara aksam trafiği
hadi bakalım hayırlı olsun... kazasız belasız...
ya arkadaslar gp incelerken şimdi bir kaç eksiklik gördüm 1. arabanın ruhsatta egsoz muayenesi yok olması gerekmiyormu 2. bagaj aydıtlatması yok ben var diye biliyordum 3. arka kapıların ve yolcu kapısının üst kol tutucuları yok online arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum...
ooo sonunda geldimi. Gözünüz aydın. Kazasız belasız güle güle kullanın.
Bagaj lambası ve kapı tutamakları için geçenlerde bir arkdaşımız daha konu açmıştı ve diğer bir arkadaşımız müşteri hizmetleri ile görşülünce sorunun giderildiğini yazmıştı. Sizde arayıp görüşün bence.
Oo Veli hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız binmen dileğiyle.
Egsoz pulunu bende sormuştum, ilk muayeneye kadar olmasına gerek yokmuş.
bagaj aydınlatması ve tutamaklar hakkında Jasmine'nin dediği gibi geçenlerde böyle bi konu vardı. sanırım Orçun (Wistaria) bir numara vermişti. bi bak istersen.
hala inanamıyorum bagaj aydıtlatması ve tavan kol tutamaçları nasıl olmaz hayret ya... ama diğer izlenimlerim gayet iyi yarın birmotu arayıp ilk işim bilgi almak olacak ordan netice alamazsam müşteri hizmetlerini arayacağım