teknik olarak 1.3 75 liğin düz yolda 215 yapması imkansız geliyor bana..
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
burda kimse stock 1.3 75 in elinde video,resim olmadan 215 yaptığına inanmaz..
bu tatmamıyla sizin aracı kullanmanıza bağlı dediğiniz gibi aracımı yeni aldığımda bende sizler gibi 180-185 civarlarında geziyordu Teknomak servis sahibi bana 4000-5000 devirlerde vites değiştir dedi aracın performansı artar dedi ki ilk alırken de satış temsilcisi aynı şeyleri söylemişti ve şu an sonuç bu
ya zaten benimde hiiç kimseye birşey ispatlamaya niyetim yok burda dedğiniz yeri ben ilk kuruluşundan beri tanıyorum burasını bana anlatmayın
Konu GP COSKUN tarafından (05/08/2010 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
ne diyeyim allah kazasız belasız göstersin o zaman
sen gerçekleri söylüyorsan bu salak fabrika ürettiği aracın maximum hızını bilmiyor hayret o kadarda test yapıp mühendis çalıştırıyorlar
ben devirmiş box mış chıp miş işin teknik kısmından motor kısmından pek anlamam yetkili ağızın söylediğine bakarım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
1.3 dizel bi arabayla 3.-4.viteste 5000 e zorlamak zaman kaybı o devirlerde arabanının performansı düşüyor,evoyla otobana çıkan bayırdan itibaren bağırtmaya başladım 3. vites 90 da 4 e attım, 4. viteste 140 küsürlerdeyken 5 e atıp 180 yapabileceğine zorladım 180 den sonra benden bu kadar diyor araba.
o zaman anlamadığınız konular hakkında yorum yapmayın lütfen ayrıca o salak fabrika falan deyil yazılanları iyice incelerseniz 4000 devir sabit 75 hp 165 max hız diyor unutmayın araçta limitör 5100-5300 arasında devreye giriyor kabaca bir hesapla 5100 devirde hız max 210 çıkıyor
hocam siz birkere denemişsiniz ben genel diyorum uzun süreli yüksek devirde vites değiştirmeden basediyorum
Konu JASMINE tarafından (05/08/2010 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
düzde dizel arabayla 5. viteste o deviri yapmak çok zor 4200-4300 bu devirlerden sonra ben gitmem diyor motor hissedilir.. 1. yada 2. viteste 5.000 yaparsınız sorun yokta sonrası zor biraz..
düzde 215 yapması bana pek inandırıcı gelmio öndeki makinanın türbülansı yada rüzgarı arkanıza almanız lazım ki, o bile çok zor..
Konu EvoKoray tarafından (05/08/2010 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
Valla 215 km hız düzde çok zor ne deseniz deyin, Rampada bile çok zor![]()
Konu FeyyazYavuz tarafından (05/08/2010 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.
Bende yuksek devirlerde kullanan biriyim ama emin olun alpin box ile bile 215 bir kere godum hafif egimli duz bir yolda stock bir gp nin gorebilecene imkan vermiyorum kaldiki 230 bisi ispatlamak zorunda diilsiniz elbette ama tartisma konusu olmamasinida engelleyemezsiniz . Tartisma tadinda yapilirsa guzeldir bunuda unutmayalim arkadaslar![]()
ben sadece kabaca bir hesap dedim 210 5100 devir gördüm demedim
215 yaptım diyorsunuz
bi hesap yaparsak arabada 6. vites olmadığına göre siz 215 yapmışsınız devirinde 5.000 civarlarında olması gerekmezmi demek ki yapmışsınız.. düzyolda bana inandırıcı gelmiyor bu da..
4000 devir sabit falan dediği yok
senin aracının düz yolda kuru zaminde rüzgarsız alanda 5. viteste maxımum
ulaşacağı sürati söylüyor
1. 2. viteste 5000 devir çevirtirsin motoruna
düz yolda 75 likle 5000 devir çeviremezsin motorun buna gücü yetmez
hadi sende itiraf et hafif eğimli de baride kopnuyu kapatalım
5100 devirde hızın 210 a çıktığına bir şey demiyorum benim takıntım
düz yolda 75 likle 5, viteste 5100 den fazla devir çevirip 215 yaptım demende kusura bakma ama ayhan kardeşim bi kualağımızın arkası kalmadı
bu forumda en az 1000 tane 75 lik var bir babayiğit daha çıksın bana düz yolda 215 gördüm desin bugün forumu bırakırım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hocam anlamadın galiba ben düz yolda demedim aynı yolda dedim ki arkadaşta tanır o yolu düzlüğü de vardır yokuşuda hafif eğimide ayrıca forumu bana anlatmayın ben sizden daha iyi tanıyorum forumu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri