1E1, TEKPA, BİM, A101 ve GENPA kimlerinmiş şimdi merak ettim??
İnsanlarımızı yönetmek ne kadar basit istediklerini yazıyorlar ama istemediklerini yazmıyorlar kendi doğruldusunda milleti yönetiyorlar ooh ne güzel hayat![]()
1E1, TEKPA, BİM, A101 ve GENPA kimlerinmiş şimdi merak ettim??
İnsanlarımızı yönetmek ne kadar basit istediklerini yazıyorlar ama istemediklerini yazmıyorlar kendi doğruldusunda milleti yönetiyorlar ooh ne güzel hayat![]()
amacım hiçbir zaman siyasi tartışma yaratmak değil öncelikle bunu söylemek isterim ancak eskiden Koç grubuna ait olan ve isminin yanına gururla MİGROS TÜRK yazabilen bir kuruluşumuz kalmadı...A101 dediğiniz market ankarada benim bildiğim kadarı ile yok..İstanbula geldiğimde birkaç tane görmüştüm ama bu işten ekmek yiyen yine İngilizler oluyor..Sizin saydığınız marketler ise parayı zaten farklı kaynaklardan götürüyor...En büyük örneği Deniz Feneri skandalı olmadımı ?? Demokrasiden haktan hukuktan bahsedenler deniz feneri ile ilgili hangi yaptırıma mağruz kaldılar ???
Siyasi tartışmayı bende sevmem, bunları yazdım diye AKP sevdalısı olduğumuda düşünmeyin sakın
Açıkcası oy vericek parti de yok şu an benim düşüncem böyle, ama eksik yazıyorlar öyle yön vermeye çalışıyorlar. Bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıp halkın gözünüde istedikleri yere çekmeye çalışıyorlar buna sinirleniyorum ben.
Artık koyun gibi olduk manşetlerde neyi görürsek onu konuşur olduk.
Hani deniliyorya yeni nesil artık daha bilgili daha zeki, boş söz bunlar durumumuz git gide daha kötüye gidiyor. Yeni nesil (benim kuşak ta dahil) daha sorumsuz daha vurdum duymaz ve kandırması daha kolay, avrupai rüyaları gören türler artık.
Çok süre evvel, buradan siz gençlere araştırmacı olmalarını, gözü açık olmalarını, herşeyden önce kitap okumalarını, kitap okurken de öncelikle bu vatanın nasıl ve ne özverilerle kurulduğunu öğrenmeleri gerektiğini yazmıştım. Amma velakin lafı başka yerlerinden anlayan muhteremler ile de tartışmıştım.
Elbette bu vatan sahipsiz değil. Bu kanı bozuklar da gün gelecek hesap verecek. Peki hesabı kim soracak..? Sizler ve sizlerin yetiştirdiği Atatürkçü düşünceye sahip çocuklarınız. Tek yapılması gereken sizlerin ecdadınızı iyi bilmeniz.
a101 ankarada var arkadaslar 1 yada 2 adet gordum bızzat a101 zapsuya ait bim ise rte nın oglunun marketı eczanelerı kapatıp ılacları marketlerde satma amıcının gercek nedenıde buydu zaten ılk ılac satacak market bim olacaktı kısacası yıne rte kendı cebını dolduracaktı ılaclarla ıthal ette oldugu gıbı kendı yandasına verecektı ıhaleyı et ıthalcı adam zengın oldu ne oldu et fıyatı dustumu hayır yıne vatandas fakır rte camıası zengın bırde yurdum ınsanı ıyı yapılana ıyı deyıp kotu olanada ıyı dememeyı bır ogrense bayagı polıtaka yaptım galıba yeter bukadar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri