fiber ustası bunu yapabilir güzel gozukuyor bende yaptırmayı dusundum acıkcası ama nezaman müsait olurda yaptırırım bilmiyorum
bu beyazında sisler kapalı bu aradaa
slm arkadaşlar engin fikirlerinizden yararlanmak istiyorum.
aşağıda siyah araçta ki gibi sis yerlerini nasıl yapabilirim. nasıl kapatabilirim. nasıl birşey yapmışlardır, çok şık olmuş bence
fiber ustası bunu yapabilir güzel gozukuyor bende yaptırmayı dusundum acıkcası ama nezaman müsait olurda yaptırırım bilmiyorum
bu beyazında sisler kapalı bu aradaa
I ♥ Punto
Bu aykırıcılık nasıl bişi ya fabrika sissiz çıkarsa sis taktırmak için bir dünya uğraşılır firma sisli çıkarmış hatta sis takmadıklarına yer bile hazırlamış zorlanmayın diye siz bu sefer kapattırmaya uğraşıyorsunuz![]()
İŞlem çok basit ama yapılan iş düzgün olmazsa yapılan yer zmanla patlayıp boya çatlayabilir ..
İstanbulda Bu İşi İstanbul Garaj Yapar. Sahibinden com Üzerinde Telefonlarına Ulaşabilirsin.
Istanbul Garaj - Istanbul Garaj Buda İnternet Sitesi ...
sardar tşk ederim aradım 300tl yaparız dedi.
gerçekten bu modifiyecileri anlamak mümkün değil.![]()
modifiyede sınır yoktur maddi duruma göre istediğiniz herşey yapılabilir bende düşünmüşütüm fakat vazgeçtim yolda sisler lazım oluyor arabaya uzaktan baktığın zaman yer uçağı gibi gözüküyor![]()
arabayı üretenler,
onun belli amaçlara göre,
en kullanışlı, en güzel nasıl olur diye düşünüp, kafa yorup, emek, zaman ve para harcayarak son şekliyle seri üretime geçiriyorlar.
sonra bu modifiyeci ruha sahip(sanırım tekdüzelikten ve sıradanlıktan hoşlanmayan tipler) kişiler araba üzerinde oynamalar yapıyorlar.
hadi bu oynamalar da güzellik çirkinlik gibi göreceli değişiklikler yapıyorlar.
zevk meselesi bişi diyemeyiz elbet ama,
bu örnekte olduğu gibi, sırf estetik veya farkındalık uğruna gerekli bir donanımı kaldırıyorlar yada maksadı dışında kullanıyorlar.
değermi? farklı olmak uğruna işlevsellikten ödün vermek?
bu açılardan mod çuları anlamakta güçlük çekiyorum.
saygılarımla.
oooo fatih sen olayı hepten uçurdun ya![]()
sizin gözünüzde böyleyiz demekki ama yanılıyorsunuz modifiyenin amacı orjinal olmayıp kendi düşüncelerinizi aracınızın üzerine aktarmaktır bizde bunu yapıyoruz stres atıyoruz şahsen ben aracıma modifiye yaptıkça daha mutlu oluyorum neşeli oluyorum keyfim yerinde oluyor nedense..
aynen bende mutlu oluyorum her yeni yaptıgım seyden sonra arabaya bakıp bakıp güzel oldu diyip seviniyorum arabanın üzerine yaptıgım herşeyi.mesela kütahyada punto cok ama benim puntodan hiç yok olabilirmi olur ama ben üstünde nekadar oynama yaptıkca sıradışılıgım ortaya cıkacak ve benim aracımın bana özel oldugu ortaya cıkacak
I ♥ Punto
hmmm...
arkadaşın aracının donanımının active olduğunu farketmedim okurken.
gerçekten işlevsellikten ödün verme durumu yokmuş.
hadi bakalım.
zaten herkes birbirine benzese dünya yaşanmaz bir yer olurdu belkide.
düşünce yapım ve karakter itibariyle ben sizlerin tam zıttıyım sanırım.
o yüzden anlamakta güçlük çekeceğim daima.
aracın fiziksel yapısını değiştirmek kişinin kendi zevk ve isteği doğrultusunda mevcuttur..işlevsellik konusunda da; yapılan revizyon çalışmalarında kullanım zorlukları minumum derecede tutulacak şekilde, ülke şartlarıda düşünülerek tasarlanır herzaman.
modifiye bir tutkudur..koldaki dövme gibi..en doğru açıklaması bir hobidir..
bizim forumumuzda modifiye yapan arkadaşları kutluyorum hiç bir zaman işin rengini kaçırmayıp tadında çalışmalar yapıyorlar herzaman..bizede bu yakışır zaten![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Modifiye aşırıya kaçılmadıkça güzel bişi de bazıları çok abartıyorlar gerçekten hiç hoş olmuyor bence. Sade modifiye tamam güzel olabilir de modifiye işlemi bittikten sonra arabanın markasını modelini tahmin bile edemiyorsanız bence o modifiye modifiye değildir... Herkesin düşüncesine saygım sonsuz tabiki.
Abdurrahman Abi senin aracın için düşündüklerimi söyliyim: Bencede kapaklar güzel durmuyo. Ama 300 tl demişler bana biraz fazla gibi geldiBir çift sis farı kaç lira zaten?
![]()
abdurrahman abi tanıdık fiberci var yardımcı olucam ben sana en kısa sürede haber veririrm![]()
Oğuz slm, yazdıların için tşk ederim sonuna kadar katılıyorum sana.
benim duruma gelecek olursak sis yerleri çok basit sıradan duruyor ama 300 tl ye hayatta yaptırmam çok para günah valla.
Güzel bir yerde ve cazip fiyata yaptırabilirsem öyle yaptırıcam. ama olmadı yapamadım sis alıcam. zaten ben bunu sonuçlandırana kadar mehmet abi ( femoli ) yeni parti sislerini getirmiş olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri