Merhaba Arkadaşlar,
Puntom Son sürat ne yapıyor diye merak edip, bir deneme yaptım. aşağıdaki fotoğraflara ulaştım. Daha fazlasını yapabilen var mı?![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Puntom Son sürat ne yapıyor diye merak edip, bir deneme yaptım. aşağıdaki fotoğraflara ulaştım. Daha fazlasını yapabilen var mı?![]()
keşke devir saatininde fotosunu çekseydin... merak ettim kaç devirde yaptı bu hızı..
zaten daha fazlasini yapacak bişi birakmamişsin kankaben de 195 yapmiştim devir 4000 i azıcık geçiyordu
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bende 205 yapmıştım ama daha fazla çıkmadı. yokuşta sorunlu birde itişlerde![]()
Hayat bakış açılarından ibarettir...
ibreyi kıramamışın sayılmaz bu bi daha kine kırılmış resimleri istiyoruz![]()
yok kardeş deneme bu kadarı yeter hatta fazla bile bu kadar cesaret bana fazla gelir mercedes 300 sel 215 dedi ezalarım titredi korktum bıraktım geçen yıl transporterim vardı 190 dedim korktum puntoyla asla cesaret edemem 170 en fazla yapacağımdır onuda yapmam için otoban veya double düzgün bir yolursa başka yemez![]()
yok yahu ben kesinlikle yapmam öyle bir hız.. neme lazım.. valla iyi cesaret..
Hayırlı İşlerHafif eğimli Otobanda 190-195 Gibi Bişeyler Görmüştk ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
yokus asagi yaptiniz galiba hizi, düz yolda 180 de yakıt tüketimini 10.6 filan gösteriyor benimki
evet eğimli bir yol
220 km hız 9,0 tüketim düz yolda biraz zor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aman hocam kalsın saka değil o hızda fotoyla uğraşmaevolodi Nickli Üyeden Alıntı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri