onlarda hiç dayanmıyor be abicim
onlarda hiç dayanmıyor be abicim
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bunun farkına warmıslar merak etmeyin.bende cok kullandım ve 2 kere basıma geldi hep dokuluordu ben siliyordum dökülüyordu siliyordum falan işte. ama daha sonra aldıgımda artık bu sorunu actıklarını gordum ve üretim hatalarını düzeltmişler losyonun o sızdıran yerlerını doldurmuslar ve ters cevirseniz bile sunger hari hiç bi yerden gelmiyor. yeni üretim olanları almaya bakın
keşke sıfır araba kokulari veren parfümler olsa
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
dükkana böle araçlar çok geliyor çoğu araca dökülüyor temizlemesi iğrenç birşey ya yapış yapış yapıyor zift ilacı anca çıkarıyor sakın kullanmayın hiç tavsiye etmiyorum
Bende aracı ilk aldığımda glade'in ürünlerinden kullandım ancak teyp üstündeki kalorifer peteğine damlamış ve orada minik bir boya atması oldu. Şansıma teyp içine akmamış ve tarihten sonra asla sıvı kokular kullanmadım. Glade'in jel şeklinde olan kokularını koltuk altına koyuyorum en güzeli. Ayrıca çalıştığım şirkette satılan Auto Gylm ürünlerinden aldım. Ortama temiz bir koku vermesi dışında var olan kötü kokuları emiyor. Çokta memnunum.
+1
yasemin hanım merabalar..
bende sizinle aynı dertden muzdaripim...ancak benim bu glade kokuları yüzünden direk teybim bozulmuştur...ve 150 lira gibi bir mebla ödemek zorunda kaldım efem...diğer arkadaşlara örnek olsun bu durum..glade kokularını sakın ola teybin üstündeki hava çıkıslarına asmayınhatta kullanmayın berbat kokuyo bence
![]()
Ben aracı aldığım günden bu yana aynı ürünü kullanıyorum. Ancak plastik kapağı çıkartmadan arabada duruyor. İlk aldığımda bir tane kapağa istediğiniz sıklıkta delikler açıyorsunuz. O kapağı tekrar kapatıyorsunuz. Bu şekilde kullanım süresi uzamakla birlikte araç içerisinde yoğun bir kokuya neden olmuyor. Dökülme olayını ilk aldığımda yaşamıştım. O zaman tabi kapağı olduğu gibi çıkartmıştım. Şimdi ise biraz önce bahsettiğim gibi delikli kapak kullanıyorum. Bir başka önlem de altına kaydırmaz plastiklerden koyarak devrilmesini engellemeniz. Bunun da çok faydasını gördüm.
kullanda tecrübeni bizimle paylaş![]()
kurban ben miyim yani![]()
Toyoto Corolla da görmüştüm bu zavazingo akmış arabanın orta konsol daha doğrusu cd çaların altındaki kısımda leke yapmıştı. Kimyasallardan uzak durmak lazım. Ben oda spreyi kullanıyorum paspaslara sıkıyorum oda çok nadir. Zaten arabada kimseyede sigara içirmiyorum![]()
kesinlikle sıcaklardan...yeni kavanoz koydum kavun çok sıcakda kaldı birgün akma yapmış..demekki kışın kullanıcaz bu kokuyu![]()
aracın plastik aksamına degerse kaldırır zarar verir bence kullanmayın
hiç parfüm kullanmıyorum arabada o kadar sigarada içilir fakat içi hiç sigara kokmaz en iyisi arabanın doğal kokusu zaten arabada parfüm sevmem
çam kokusu güzel oluyor
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Fiyatlar nedir?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri