Benim arabaydı modifiyeydi falan ilgim hiç olmadı. Hala da yok sayılır. Aracı alacağım zaman biraz araştırma yaptım. Koç indirimi bana iki seçenek verdi Fiesta ve GP. Ben o zaman GP yi seat leon havasında üst sınıf bi araba sanmıştım. Yollarda da çok olmayınca. Bi arkdaş şirkete geldiğinde aklıma soktu fiyatlara bakınca Fiestayla kafa kafaya olduğunu gördüm. Sonra ciddi bi araştırmaya girdim çünkü Fiestanın iç aksamı ve kaba yapısı bana hiç hoş gelmemişti. Hem bi de hanımın baskılarıyla az daha "MOR" Fiesta alıcaktık. (Hehe iyi ki punto da renk seçeneklerine koymamışlar) Vel hasıl biraz nette gezinirken buldum Donanım Haberdeki başlığı. Baktım adamlar arabayı iyisiyle kötüsüyle anlatıyor. Hoş bi muhabbet ortamı yakalamışlar. Bişiyler yapmaya gayret ediyorlar. Dedim dur bi üye olayım. Yaklaşım ve sıcak ortam hemen farkettirdi insanların diğer forumlardan farklı olduğunu. Zamanla site kurulması için sarfedilen emekler, insanların ceplerinden hiç tanımadığı adamlara sonsuz bi güvenle yolladıkları ufak katılım ücretleri... Vel hasıl bu forumun farklı bi forum olacağı o zamandan belliydi.
Forum bana ne mi kazandırdı?
SAğlam adam Yıldıray'ı, Dost Çağlar'ı, Üç kaatçı (Ama seviyorum terbiyesiz adamı) Vadi'yi, Taa Tekirdağ'dan sıcaklığını hissettiren büyük yüreğiyle Ghost'u (Ahmet abimi), Sıkılmadan bin tane isteğimi dinleyen Erdi'yi, ufak yaşına rağmen para pul işlerini olgunlukla üstlenen Ozzy'yi, içi dışı bir olan (Bu yüzden de diliyle başı belada olan) AWD (Kaan Kardeşimi), Yetenekli adam Oracle'ı, Temizlik adamı CivcivX i, Hamile eşini de peşine takıp şilelere yer bakmaya gelen ÇAğlarKa, yı, Flu'yu, Kadoku'yu, Search'ü, İkcihan'ı,En büyük Asker Padawantr'ı, Yaratıcı grafikerimiz Dexigner'ı, Avrupanın en güzel GP sinin sahibi Bülent'i, Henüz bekar 14'ünde yolcu Maviş'i , T-Shirt'lerin efendisi Polatı, Logo adam Canberk'i ....
ismini teleffuz etmediğim arkadaşlar alınmasınlar akıldan ilk aşamada bu kadar çıktı...

yepyeni dostlukları ve sizleri kazandırdı. Hepinize teşekkürler.