maddiyatın önemi nedir??fiyat aralıgı var mı...
merhaba arkadaşlar,
istanbul - avrupa yakasında düzgün cam filmi yapan kimleri önerebilirsiniz.
lütfen yardım rica ediyorum
maddiyatın önemi nedir??fiyat aralıgı var mı...
EVOEVOEVOEVOEVO
hüseyin kardeş 150-200 tl civarlarında
120 liraya ön cam hariç Üsküdarda yapıyorlar crazy car diye bi yer. Avrupa yakasında maslakta var sirinevlerde yerler var fiyat 300 civarı cektiler.ama crazy car a yaptırabilirsin.150 derler caredline danım de 120 ye yaparlar.
ayrıca arabada sökme takma yok bazı yerler kapıları söküyo dikkat et.
EVOEVOEVOEVOEVO
eyvallah kardeşim çok sağol bu tarafta bulamazsam karşıda dediğin yerde yaptırıcam.
Konu JASMINE tarafından (19/07/2010 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
EVOEVOEVOEVOEVO
sen işin piri olmuşsun ya
250 tl fiyat çekti ama markası falan kaliteli
Konu JASMINE tarafından (19/07/2010 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Eskişehirde 90 lira ön cam hariç....
Hem buluşmaya katılmış olursun diyosun yani![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
Est. Kardeşim
ilgin için tşk ederim çok sağol.
B.paşada bizim burda bi yer buldum ona yaptırcam galiba 130 tl dedi. Polis cırtlatsa bile koymaz.
Yaptığı bi kaç tane arabaya baktım onlarda hoşuma gitti
Sökmeden yapıyor, kapalı bi dükkanda yapıyor. Yaparken baktım braz pek anlamam ama dıştan ayarladı bi şeyle ısıttı çekti falan sonra da aldı onu içerden yapıştırdı havasını falan filan aldı elemana da 3 gün camlarını açmazsan iyi olur dedi.
alibeyköyde 50tl ye yapıyorlarama tabi 100 200 tl liklerle kıyaslanamaz. koyu yaptırcaksanız ucuza yaptırın derim polisle prob olursa sökersiniz.
kardeşim 2 numara yaptırcam ben onu tavsiye etti 0.20 falan dedi yaptıktan sonrada resimleri ve yorumları payaşıcam.
ilgin için çok tşk ederim kardeşim
Allah izin ederse 7 Kasımda düğünüm olacak. bu buluşmaya değil ama inş. sonra ki buluşmalara katılıcam.
50 tl falan yapıyorlar belki kaliteli de işçilikleri vardır ama uvt ışınlarından vs. tam koruyamaz diye düşünüyorum. işçiliğin önemi kadar kullanılan malzemenin kalitesi de çok önemli.
koyu yaptırmıycam kardeş ya eski arabalarımdan biliyorum![]()
Konu JASMINE tarafından (19/07/2010 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen arka arkaya mesaj yazmayınız...
eyvallah.. her zaman bekleriz.. allah tamamına erdirsin...
abdurrahman arka arkaya mesaj atmazsan daha iyi olur...... önceki mesajına bir şey ekleyeceksen.. düzenle yapıp oradan yazabilirsin...
çok koyu olmasa bile polis yine problem çıkarıyomu acep??
valla bundan önce bende a3 vardı koyuyu hem söktürdüler hemde ceza mahbuzunu elime verdiler
bende açık açık bi renk yaptırdım onda sorun çıkmadı 1 yıl falan bindim ama onu yaptırdığım yerden hiç memmun kalmamıştım. sonra başka bi arabam vardı ona da 2 numara yaptırdım 1.5 yıl kadar bindim hiç sıkıntı olmadı . ama bu süreçlerde hiç muayene ye gitmedim şansıma![]()
bence açık renklerde sorun olmaz.. kısmet olursa yarın b.paşa da bi yer var oraya yaptırıcam yine 2 numara yaptırıcam.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri