Alıntı BSK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihaz kötüymüş alacaktım ben de vazgeçtim alttaki adresi inceleyin.

navigon 1400 alınır mı?
Teşekkürler. Benim de merak ettiğim buydu. Başarsoft haritalı IGO 8 den şaşmamak lazım demek ki.

Ben de daha önce Navking 300 almıştım, üzerindeki Route 66 yazılımı fena olmasa da sadece TeleAtlas haritasının var olması cihazı işe yaramaz hale getiriyor. Muhtemelen Navigon da da aynı sıkıntı var.

Bendeki Navking 300 Çin malı, üzerindeki menüler ve cihaz özellikleri Piranha lar ile aynı, muhtemelen hepsini de aynı firmalar üretiyor. Zaten Piranha markasını araştırdığınızda sadece Türkiyede var.

Navking 300 e IGO8 yükledikten sonra çok işime yaradı.

IGO8 yüklenebilecek cihazlar en az 160 - 170 liradan başlıyor, IGO8 li Piranhalar 200 civarında bulunabiliyor.

99 liraya cihaz iyi aslında.

Navigon'a IGO8 yüklenebileceğini sanıyorum ama emin olmak lazım. Kayınpederimde Mio Moov diye bir şey vardı, Mio nun kendi yazılımı var. TeleAtlas haritalı olduğu için hiç bir işe yaramıyordu.

IGO8 yükleyeyim dedim cihaz kendini imha etti. Bu tecrube ile birlikte artık GPS deyince kriterlerim:

- Üzerinde IGO8 hazır kurulu olsun, insanı uğraştırmasın
- Problem durumunda servis desteği iyi olsun
- Ekran büyüklüğü çok önemli değil çünkü sesli tarife odaklanmak sürüş güvenliği açısından daha önemli.