hayirli olsun![]()
hayirli olsun![]()
eğer hız yapmayo sevmiyorsanız bide aşırı bi konfor aramıyorsanız pişman olmıyacağızından eminim hatta sürerken iyiki bu arabayı almışım dedirtecek.aslında önemli olan araca ısınmakdır araca severek keyfini çıkara çıkara sürmektir.eminim memnun kalırsınız
Merhabalar
Bu dediklerinizden bazıları dynamıc modeller var herhaldeevo da öyleydi sadece üst açılım yok bide dediklerinizden bazıları yok herhalde yani full kit diyince asis kit pop kit vs. flana yani yağmur sensörü hava yastığı falan yani bu full kit bi araç değil sanki ŞİMDİDEN DİYİM GP LERDE FULL KİTE NE GELİYOR BİLMİYORUM....
YANLIŞSA AF OLA![]()
Aracı niçin sipariş veriyorlar bu araçlar tutulmadığındanmı acaba 65bg 5 kişi bindiğinde çekiş nasıl olur acaba gerçi bizimkilerde 77 bg ama olsun 12 bg de fark eder.Aslında o paraya temiz dizel full+full güzel bir Gp alabilirdin ama içine sindiyse hayırlı olsun derim.Yakşamlar.
Eski nick: dileksu
Benim kişisel görüşüm 77 beygirlikle bir fark olmayacağı hissedilecek şekilde kaldıki opsiyon geniş ve skydome var bunlarda olunca bence gayet tatminkar bir araç olmuş.hasyırlı olsun şimdiden.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. 1.2 yi test ettim. 1.4 ten pek farkı yok. ikiside gitmiyo. arkadan sanki birisi çekiyor aracı. fiyat gayet makul ama. kazasız belasız binmeni temenni ederim.
aracın hayırlı olsun. güle güle kullanın ve tadını çıkarın.
Çok teşekkürler görüşleriniz için, dediğim gibi çok bir performans beklentim yok, yük taşımıyorum, araca maksimum 2 kişi biniyoruz, bilemediniz 3, öyle aman aman bir konfor beklentim de yok, araca baya ısındım, hoşuma gitti, yakıt tüketimi de epey düşük sanırım, ortalama fabrika verisine göre 5.7 litre yakıyor, bu da 20 lira gibi bir şey yapar 100km'de, şehirdışında bu değer 17 liraya kadar düşer diye tahmin ediyorum.
harun_punto (Harun Saraç) siz aracınızı nereden sipariş verdiniz? Ne kadar sürede geleceğini söylediler size? Ben Erkay Otomotiv'den sipariş verdim, 8 haftada siparişin teslim edildiğini ancak bunu bana mahçup olmamak için söylediklerini ve bugüne kadar sipariş verilen araçların ortalama 6 haftada teslim edildiğini belirttiler, umarım süre daha fazla uzamaz..
Fazlasını yaşamak için Grande Punto
Grande Punto... Elegan çizgiler, güvenlikten ödün vermeden maksimum sürüş konforu ve çok daha fazlası.
* ABS+EBD
* Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları 2 adet yani
* Manuel klima
* Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 Çalar
* Elektrikli siyah dış dikiz aynaları
* Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon
* Yol bilgisayarı
* Uzaktan kumandalı merkezi kilit
* Elektrikli ön camlar
* Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
* Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
* Kabin içinden açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı
* Gövde rengi tamponlar
* Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
* Far yükseklik ayarı
* ESP+ASR+MSR+HBA+Hillholder*
Opsiyonel Özellikler
Full Kit: 15" alaşım jantlar, ön sis farları,deri direksiyon simidi ve vites topuzu, gövde rengi kapı kolları, gövde rengi dış dikiz aynaları, boyalı ön ızgara, üç satırlı gösterge paneli, metal görünümlü orta konsol, kabiniçi metal görünümlü detaylar
Skydome
* Sadece Dualogic vitesli versiyonda standart olarak sunulmaktadır.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hocam nacizane tek önerim skydome var aracında zaman geçmediyse bence rengi beyaz yap.Siyahta skydome nin hiç bir havası olmuyor.
-1![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Valla arkadaşlar bende bu akşam yetkili bayide beyaz renk 1.4 77 bg full kit+park sensörü+skydome araç için 26.250 fiyat aldım.Ancak ellerinde araç yoktu Pazartesi günü diğer bayilere bakacaklar. Eğer yoksa 8 hafta sonra geliyormuş araç. Aslında Yeni kasa Kia Cerato almak için çıktık eşimle ama canımı zamanında çok sıksa da aklım Punto'ya gitti. Bakalım sanırım alacağım aracı ama müşteri temsilcisinden daha çok taleplerim olacak. Dört cam otomatiği, 16" cantlar gibi![]()
Konu badboy1980 tarafından (18/07/2010 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
Süper kombinasyon 8 hafta beklemeye değer.
Ancak anladığım kadarı ile son versiyon Grande lerde bazı kısıntılara gitmişler. Krom çerçeveli gösterge paneli ve ön kol dayama bulunmuyor sanırım. Donanım tablosunda full kitte üç satırlı gösterge paneli var. Türkçe değil sanırım. yeni alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca 4 cam otomatiği ve kolçak istersem fabrikadan bu şekilde getirtebilirler mi sizce?
sen ortalama 5,7 ye pek inanma. şehir içi 8 civarı şehirlerarası da 6 dan aşşağıya inemezsin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri