Dostlarım. Şase kontrolü yaptırdım.Sonuç hatasız.Çarpma barı çok sağlam bağlanmış ana gövdeye ve esneme payı var. Bir nevi hafızalı çelik gibi.
Liselimizle aramda öğretmen öğrenci diyaloğu geçti. Ben eminim arabayı alacağından babasının haberi vardır ama alkolden yoktur.Polis çağırsaydım çocuk kesin yanacaktı.Korku kızlara rezil olma duygusu ve yediği fırça yetti de arttı.Gerisi gaddarlık olacaktı.Arabasında en az 600 tl lik hasar gördüm. Bir daha asla yapamaz bence.
Bir de şunu gördüm polis maalesef bu durumlarda profesyonel olamıyor.Mesela ben üniversite yıllarımda bulvarda 70 80 le giderken önüme fırlayan bir hacı amca skodasını tam yandan önüme dayamıştı. 10 MT lik mesafede bana yapacak tek şey freni kökleyip direksiyonu yandaki inşaatın kumuna kırmak ve freni bırakıp kuma uçmaktı. Altımdaki Toyota da abs olsaydı uçmazdık ama 1996 corollada öyle birşey yoktu. Oradaki herks amca suçlu derken polis fren izine baktı ve bana cezayı dayadı.
Önüme atlayan sarhoş vatandaşı ana bulvarda hafif yaralamalı kurtarabildim cezayı ben yedim.
Yani bu alanda profesyonel değiller.