way be abarth'ın bile egzotik kırmızısı değişikwalla dediğin doğru adamlar o paralara bmw alıyolarsa puntoyu napsınlar
ama bana sorsan yemişim bmw'yi alırım hemen o kırmızıyı...
Sana zahmet şu ön ızgaralar tek satılıyo mu ve ne kadar onuda sorar mısın ya çok yakışıyo meret...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
dostum cennete düşmüşsünama sadece fiat'la yetinmeseydin şöyle ferrari, porsche showroom'larını da gezseydin
![]()
valla bencede öyle.abarth çok daha cekici geliyorben take off jantları ıstıyorum 650 £ dedıler ama nasıl turkıye ye sokarım onu bılmıyorum:s senın ogrenebılecegın bı yer varmıdır tolga?
tabıkı nedemek yarın gıdıcem buyuk ıhtımalle sorarım fıyatlarını.
ferrari porsche senınde dedıgın gıbı burada her yerde. sankı bedava dagıtıyolar. ama benım ferrarım grande puntom oldugu ıcın onun guzel olması ıcın elımden geldıgı kadar guzel abarth parcalarına bakıyorum![]()
kırmızıya bayıldım ..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
garrett gt 1446 burdaki fiyati 2500flndi
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
buradada ozaman 1500£ cıvarı olabılır. ertuğ senın yurtdışından herhangı bır aksesuar getırme durumumda ki gümrüktekı sorumluluklarım hakkında bılgın varmı?
Konu mm_isik tarafından (08/07/2010 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.
Kırmızı çok süpermiş...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
abi çok güzel bir konu acmıssın resimlere baka baka doyamadım keşke bende orada olabilseydim abarth'ın sadece ön tamponu satılırmı acaba
I ♥ Punto
muratcıgım ıyı tatıller sana zahmet olmazsa benımde bı sorum olucak on arka tampon vede yan camurlukla maşpıyerın fıyatını sorabılırmısın,bukadar soruyu sorarsan senı sınır dısı edebılırler alıştıra alıştıra sor bencebu arada benım bı eniştem tırcı muratcıgıö eger ordan almak ıstedıgın bı urun olursa barkot numarası veya herangı bı urun kodu olursa onları alırsan onla gorusup getırtmeye calısabılırım kardesım tekrar ıyı tatıller.
kırmızı olan çok hoşuma gitti... paylaşım için sağol..
herkezin favorisi zaten kırmızıarabalarımızın atası
eeheheh
sizlere güzel resımler gonderebıldıysem ne mutlu banasorularınızınçoğunu yarın sorucam. bana sadece jant için bi çıktı vermıstı. sımdı gıttıgımde abarth parcaları ıcın bır fıyat lıstesı ıstıcem ınsallah verebılır.
valla soner oyle bır işim olacak jant istiyorum ve kısmetse alıcam ama getırmek nekadar bır sorun olucak bılemıyorum ama senınle ırtıbatı koparmayalım tır herzaman işe yarar
gerçek abarth yanihayallerımız
![]()
Konu mm_isik tarafından (08/07/2010 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
body kit tamamen burdada mevcut orhan kardeşimiz aracını komple abarth yaptı biliyorsunuzki..bu arada abi ordan getirtilirse bavula atılıp gelebilcek ebatta birşey o yüzden sıkıntı olmuyor..ben eylül ayında paristeki abarth shop dan almayı düşünüyorum o yüzden bi fiyat öğrenip ona göre tedarikli gitmek istiyorum =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
arkadaşlar, arkadaşımızı boşuna yormayın orjinal parçanın ordaki liste fiyatı neyse aynısı burda hatta daha da iddalı konuşuyorum daha ucuzu burda. Ben fiyat soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir kısım arkadaş fiyatı duyunca nedense irtibatı kesiyor!
Her türlü parçayı temin edebiliyoruz ki garajdaki resimlere bakarsanız aracımın bitmiş halini görürsünüz, benden önce bir ihtimal abarth parçalar gelmeyebilirdi ama o günleri aştık tüm parçaları tamamladık. Bundan sonra abarth body ile ilgili tüm parçaları temin edebiliriz bunlara jantlar vs de dahildir. Boşuna ingiltereden getirmek için emek ve para harcamayın hem cebinize hem ayaklarınıza zarar.
eğerki fiyat farkı olmassa tabıkı dedıgınız mantıklı sıze katılmamak elde degıl. ama fıyat farkı varsa emeğe ve cebe yarar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri