Selam millet Puntoma LPG taktırmak istiyorum ,
Punto için fiyat gözekmeksizin en uyumlusu hangisi acaba ?
BRC mi ?
Atiker mi ?
Lavato mu ?
Selam millet Puntoma LPG taktırmak istiyorum ,
Punto için fiyat gözekmeksizin en uyumlusu hangisi acaba ?
BRC mi ?
Atiker mi ?
Lavato mu ?
Öncelikle selamlar,kardeşim 1.4fire evo kullanıyor bu motor gp lerden beri (daha eskide olabilir) kullanınan ustaların yakinen tanıdığı bir motor.Kendisi atiker taktırdı şu an ne enjektör sesi ne bir arıza olmadı üstüne o kadar az yakıyor ki sanki motorsiklet kullanıyorsunuz.Şehiriçi 150 krş yakıyor araç.Bence çok çok iyi bir rakam.Kit 1.4 fire motorlarda bence o kadar önemli değil,usta önemli.Yok ben multiair motoruma taktırıcam dersenizde o zaman kitide daha kaliteli olanından seçim yapıp sağlam güvendiğiniz bir ustaya teslim edin ve lpgnin keyfini çıkarın.
Kardeşim selamlar,
Güvenerek takabileceğin ve BRC distribitöründen yetkili ve ödül almış bayi olarak, sahiplerinin de makine mühendisi olması sebebiyle daha önce 2 kez taktırdıgım ve şimdi evoma da taktıracağım yer olarak Ankara da Mocan otogazı'ı BRC için tek geçerim. Mutalaka git, en azından yaptıkları işi gör. Övünç Bey' e selamımı söyle. Forumdan Halit diye...Hem gereken indirimi yaparlar hem de başın ağrımaz. Kendileri artık bu işin kompetanı olmuşlar zaten.
Not: Öncesinde kesinlikle bir tanışıklığım da yoktur, biline...Ama aldıkları parayı hakediyorlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri