Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: GP'lerimizi kötülemeyelim

adem tahiroğlu
    muhabbet üye ademtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1228

Kızgın GP'lerimizi kötülemeyelim

arkadaşlar bugün bu konuyu açma gereği duydum belki bazılarınız kızacak ama olsun biz bir yerde hata yapıyoruz kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz!

ben gün içinde her dakika forumdayım tüm yazılan çizilenleri okuyorum genel olarak gp lerimiz hakkında kötü yorumlar okuyorum ve bu yorumları yazanların bazılarıda ben gibi gp ci olan arkadaşlar.

lütfen bu konuda daha hassa olalım
    her güzelin bir kusuru vardır kullanmadığım araç sayısı oldukça fazladır bir çok marka ve model aracı kullandım hepsinde mutlaka bir eksik veya hatalı bir yeri var ama belkide bizim şansızlığımızdır böyle güzel bir forumumuz var tüm gp lerin herşeyi yazılıyor biraz daha dikkat edelim lütfen bu gp ler bizim gp lerimiz kendi araçlarımızı kötülüyoruz kendi malımızı kendi paramızı kötülüyoruz.
    bir örnekle konuyu kapatıyım hani şu herkezin çok hoşuna giden hani varya herkez der ki benimde bir wv passatım olsun toz konudurulamayan wv ler
    işte o passattan bir tanede çok sevdiğim bir arkadaşımda mevcut 2008 model 60000 km de kendsinden çok arabasına bakar arkadaşım çocuğu gibidir aynı dün yine beyşehir yolunda enjektörleri arızalanmış yolda kalmış bu 3 defa yolda kalışıdır farklı arızalardan kısacası şudur ki her araçta her markada bazı şeyler olabilir kul yapısı nihayetinde bizde biraz araçlarımıza sahip çıkalım....
    saygılar....

2. Bu mesajı için 12 kişi ademtahir'ye teşekkür etti:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Adem abiye katılıyorum.... iyisiyle kötüsüyle arabamı seviyorum..

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Aslında sorun şurdan kaynaklanıyor..Her ufak tefek sorunu konu olarak açıyoruz aslında bazı konular ıcındede dıle getırılebılır...
    Hiçbir araba kusursuz degıldır elbettekı ufak tefek seyler olucak ama ben bır gp ci olmasaydım ve bu foruma bakarak araç almaya kalksaydım kafam karısırdı belkıde..
    I ' m c a p u l i n g . . .

adem tahiroğlu
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında sorun şurdan kaynaklanıyor..Her ufak tefek sorunu konu olarak açıyoruz aslında bazı konular ıcındede dıle getırılebılır...
    Hiçbir araba kusursuz degıldır elbettekı ufak tefek seyler olucak ama ben bır gp ci olmasaydım ve bu foruma bakarak araç almaya kalksaydım kafam karısırdı belkıde..
    deniz,
    dün ve ya bir kaç gün önceydi tam hatırlamıyorum punto almayı düşünmüş foruma üye olmuş araştırma yapmış punto hakkında çok kötü şeyler yazılmış tereddüt ettim diye forumun içinde böyle yazı var dileyen araştırıp bulsun bu bir örnek daha kimler var bilemeyiz araştırıpta vazgeçen aman puntomu benden uzak olsun diyeler vardır.
    hepsimiz bir gün gelip aracımı satmamız gerekebilir işte o an anlarız yanlış yaptığımızı ama geç anlamış oluruz.

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Ben şahsen katılmıyorum Adem Bey'e

ben de tüm mesajları okuyorum; bir çok şey öğrendim bu forumdan. Kötüleyenler varsa en az onun 3 katı kadar da çok memnunum diyen var. Sonuçta da bir kişi bir sorun yaşadıysa bunu paylaşması gerekiyor. Bu kötüleme değil aslında.
    Mesela bu forumdan öğrenerek 2 tane kendim düzelttiğim genel ve basit problemi paylaşayım.
    1) Direksiyon kontrol tuşlarının sağlıklı çalışmaması, geldi bir arkadaş yardımcı oldu hemen kendim düzelttim.
    2) Kapılardan ses gelmesi. Kapı dilinin oturduğu yeri bantla çevirdim düzeldi.

Başka daha büyük sorunlar da olabilirdi. Örnek dediğiniz gibi VW grubunda çok masraflı sorunlar çıkabiliyor. Bu yüzden ben memnunum. Zaten tamamen memnun kalmayan çok az kişi vardır onlar da araçlarını satıyorlar vs.

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Alıntı ademtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz,
    dün ve ya bir kaç gün önceydi tam hatırlamıyorum punto almayı düşünmüş foruma üye olmuş araştırma yapmış punto hakkında çok kötü şeyler yazılmış tereddüt ettim diye forumun içinde böyle yazı var dileyen araştırıp bulsun bu bir örnek daha kimler var bilemeyiz araştırıpta vazgeçen aman puntomu benden uzak olsun diyeler vardır.
    hepsimiz bir gün gelip aracımı satmamız gerekebilir işte o an anlarız yanlış yaptığımızı ama geç anlamış oluruz.
    ben gördüm o konuyu
    bu konuda üzülmeniz gereksiz eğer o arkadaş gidip bir konudan etkilenip kararını değiştiriyorsa veya birkaç kişinin yorumuna göre araba alıyorsa vay haline. İyi araştırmıyor demektir genelde de bu yüzden yanlış seçimlerde bulunacak ve bir çok seçiminden dolayı da memnun kalmayacak.

Ben Grande Punto almadan 3 hafta önce buraya üye oldum olumsuz yorumları da gördüm olumluları da ona göre karar verdim.

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes arabasını çok seviyor.. ama bir sorun ile karşılaştımı hemen buraya başvuruyor... aynı konu hakkında arama yapmak zor geliyor... ama başka bir konu içinde gözden uzak ulma ihtimali var. en iyisi sorun hakkında arama yapmak sonra konu açmak...

deniz,
    adem abi işte bunda sana katılmıyorum.. Gp lar hakkında bir kaç kişi yazdı olumsuz görüşlerini ben fazla hatırlamıyorum... hatırlarsan sende servis hakkında bir konu açmıştın.. arabadan vazgeçme nedeni servisleri bile kötülemek sayılabilir... ben niye öyle yaptın demiyorum ama.. sonuçta vazgeçecek kişi nedeni buraya da atabilir... servis bölümünde onlarca şikayet var... ama benim görüşümü zerre kadar etkilemedi.... yeni araba alacak olsam yine GP alırım... yani bir kaç kişi dışında arabayı fazla kötüleyen olmadı.. alacak kişi zaten alırdı.. adamın boğazına da yapışamayız ki illede gp al diye...

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Valla ben satacak olsam Gp Evo yada Bravo ya doğru giderim ama artık bana bulaştı bi kere GP o yolda gider bu
    Artık Fiorinolu

adem tahiroğlu
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes arabasını çok seviyor.. ama bir sorun ile karşılaştımı hemen buraya başvuruyor... aynı konu hakkında arama yapmak zor geliyor... ama başka bir konu içinde gözden uzak ulma ihtimali var. en iyisi sorun hakkında arama yapmak sonra konu açmak...

adem abi işte bunda sana katılmıyorum.. Gp lar hakkında bir kaç kişi yazdı olumsuz görüşlerini ben fazla hatırlamıyorum... hatırlarsan sende servis hakkında bir konu açmıştın.. arabadan vazgeçme nedeni servisleri bile kötülemek sayılabilir... ben niye öyle yaptın demiyorum ama.. sonuçta vazgeçecek kişi nedeni buraya da atabilir... servis bölümünde onlarca şikayet var... ama benim görüşümü zerre kadar etkilemedi.... yeni araba alacak olsam yine GP alırım... yani bir kaç kişi dışında arabayı fazla kötüleyen olmadı.. alacak kişi zaten alırdı.. adamın boğazına da yapışamayız ki illede gp al diye...
    esercim,
    bende dahil hata yapmış olabilirim benim dediğim sadece dediğim biraz daha dikkat edelim ben arabamı çok seviyorum ve ne mutlu bizlere ki böyle forum var diğer hiç aracın böyle forumu yok bu kalitede böyle düzeyli olarak yok.
    ben öyle yorumları okuyunca arabamdan soğumuyorum hatta ve hatta nasip olursa ileride gpmi satıp evo alcam cam tavan beyaz renk

Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS

esercim,
    bende dahil hata yapmış olabilirim benim dediğim sadece dediğim biraz daha dikkat edelim ben arabamı çok seviyorum ve ne mutlu bizlere ki böyle forum var diğer hiç aracın böyle forumu yok bu kalitede böyle düzeyli olarak yok.
    ben öyle yorumları okuyunca arabamdan soğumuyorum hatta ve hatta nasip olursa ileride gpmi satıp evo alcam cam tavan beyaz renk
    Abicim beni yanlış anlama sakın ben seni kırmak üzmek amacında değilim... Sadece bilgilendirmek istedim.. kusura bakma...
    burası özgür bir platform.. isteyen istediğini yazabilmeli... adamın görüşlerini değiştiremeyiz ki.. ama şunu bilki forumun % 90 arabasında çok memnun.. forumdan çok memnun...

mustafa yılmaz
    aeron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AYH 97
    Edilen teşekkür: 90

aslında sorun olarak yazılanlar genelde ufak tefek seyler, almadan once okudaydim almaktan vazgecmezdim, ufak tefek ses problemlerini büyütmemek lazım, bazılarını burda okumasam farketmezdim bile, bundan önceki aracımın forumunuda sürekli takip ediyordum(astra), orada genellikle kaporta, plastik aksam değilde motorla ilgili ciddi sorunlar yazılıyordu

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

bende evo alacam yeni üye oldum foruma.. yorumları okudukca korkuyorum puntolardan. siparişi verdik artık 1.4 dynamic 105 hp siyah inş yüzüm güler..

adem tahiroğlu
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Abicim beni yanlış anlama sakın ben seni kırmak üzmek amacında değilim... Sadece bilgilendirmek istedim.. kusura bakma...
    burası özgür bir platform.. isteyen istediğini yazabilmeli... adamın görüşlerini değiştiremeyiz ki.. ama şunu bilki forumun % 90 arabasında çok memnun.. forumdan çok memnun...
    esercim yanlış anlayacağım bişey yok benim anlatmak istediğim farklı konu farklı bir boyuta geldi şimdi ben forumdaki herkezi kısıtlayalım kötü bişey yazmasınlar demiyorum diyememde tabi ki herkez fikrini zikrini dökecek ortaya ama gpmize sahip çıkarak anlatmalı diyorum sadece budur demek istediğim aracımıza sahip çıkalım diyorum kimse bişeyi yanlış anlamasın kimseyi özgü bir göndermede yapmıyorum.
    az öncede dediğim gibi böyle bir forumu yok her şeyiyle süper gpmide seviyorum forumuda seviyorum forumdaş arkadaşlarımıda seviyorum.
    misal bir femoli arkadaşımız var ki her konuda yardımcı oluyor akşama kadar msnden çok şey soruyurom saolsun hepsindede yardımcı oluyor ama ilk buluşmada benim boğazımı sıkabilir

Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS

Alıntı zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende evo alacam yeni üye oldum foruma.. yorumları okudukca korkuyorum puntolardan. siparişi verdik artık 1.4 dynamic 105 hp siyah inş yüzüm güler..

Zafer öncelikle hoş geldin... tanışma bölümünde kendini tanıtırsan çok iyi olur..

esercim yanlış anlayacağım bişey yok benim anlatmak istediğim farklı konu farklı bir boyuta geldi şimdi ben forumdaki herkezi kısıtlayalım kötü bişey yazmasınlar demiyorum diyememde tabi ki herkez fikrini zikrini dökecek ortaya ama gpmize sahip çıkarak anlatmalı diyorum sadece budur demek istediğim aracımıza sahip çıkalım diyorum kimse bişeyi yanlış anlamasın kimseyi özgü bir göndermede yapmıyorum.
    az öncede dediğim gibi böyle bir forumu yok her şeyiyle süper gpmide seviyorum forumuda seviyorum forumdaş arkadaşlarımıda seviyorum.
    misal bir femoli arkadaşımız var ki her konuda yardımcı oluyor akşama kadar msnden çok şey soruyurom saolsun hepsindede yardımcı oluyor ama ilk buluşmada benim boğazımı sıkabilir
    anlaşılmıştır. abi...

adem tahiroğlu
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

hoşgeldin kardeş aramıza hayırlı olsun inş.
    hiç korkma korkacak bişey yok korkunun ecele faydası yok zaten en doğru seçimi yapmışın bence en güzel aracı almışın...

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Uzar gider arkadaşlar..
    Adem abi kötü bişey demedı zaten ınsanların kafası karısıyordedi, alacaksa almıyor bu mesajları okuyunca demedı...
    Elbettekı kucuk sınek mıde bulandırır..Küçükte olsa bılmedıgın bır arac bakıyosun ınsanlar hep sorun hep sorun yazıyor..Tamam belkı ufak tefek ama sorun işte..Allaha çok şükür cam krıkosu harıcınde hıcbır problemım olmadı aracımda..

Yakarım uleyn bu forumu

Femoli arkadaşada tesekkur etmilş adem abi ama hıc gerek yok bence
    I ' m c a p u l i n g . . .

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

Hiç korkunuz olmasın,kesinlikle yüzünüzü güldüren bir araçtır GP.Ben aracımı aldıktan sonra tüm arkadaşlarımdan gerçekten iyi bir araç aldığıma dair yorumlar aldım.Denizli'de müzik öğretmenim tam anlamıyla fiat kullanıcısıdır;ve kendisi benim aracıma bindikten sonra hayran kaldığını söylemeliyim(ancak buna rağmen Palio kullanır orası ayrı mesele).
    Grande Punto'lar kesinlikle yeri doldurulamayacak türde araçlardır.Aracıma aldığımın ikinci günü aşık olduğumu resmen söylüyordum.Bundan önce en fazla kullandığım araç Opel Vectra idi;ama ondan daha iyi kullanımı olduğunu söylemeliyim Punto'nun

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

Eser Dilsiz
    hhhed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 43

Ankarada deniz yok ama seviyorum, işimde sıkıntılar var ama seviyorum, kız arkadaşım arada bir kafa yedirtiyor ama seviyorum, puntomda da ufak tefek şeyler olabilir ))

21. Bu mesajı için 3 kişi hhhed'ye teşekkür etti:

Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS

Alıntı hhhed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankarada deniz yok ama seviyorum, işimde sıkıntılar var ama seviyorum, kız arkadaşım arada bir kafa yedirtiyor ama seviyorum, puntomda da ufak tefek şeyler olabilir ))

+1000 çok güzel yorum...

Eser Dilsiz
    hhhed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 43

+1000 çok güzel yorum...
    eyvallah

Sayfa 1/2 12 SonSon