Çok teşekkür ederim Eser Abi. Allah kimseye kaza bela vermesin...
oğuz maşallah... çok güzel... Allah nazar bela kazaa vermesin...
Çok teşekkür ederim Eser Abi. Allah kimseye kaza bela vermesin...
Son resim cok aydınlatıcı olmuş. Hem güneşteki rengi hem gölgedeki teşekkürler.
Kardeşim karar ve zevk senin ama bence metalik beyaz cok cok güzel bir renk, daha dün ümitköyde gördüm...İsimda metalik beyaz ifadesi kesinlikle yanlış bence, gerçekten de gri nin bir tonu gibi, çok hoş duruyor ama kesinlikle beyaz değil....Şu yönden düşünmende de fayda var ama..Olası bir boya işleminde metalik beyazı nasıl tuttururlar bilemiyorum...Metalik renkler, özellikle de gümüş giri en cok hata gösteren renkler...Ayrıca evo beyazı denen renk de opellerin ve fordların cırtlak beyazı gibi değil, kemik beyazı diyebiliriz. Fiat 500 ün beyazı ise kreme çalan beyaz renk, o olsa cok güzel olurdu mesela...
![]()
![]()
arabada renk olayı zor bir karar. bence hangisi gözüne güzel gözüküyorsa onu al. ve ilk karar verdiğini al sonradan cayma.
bunlarda güneş altında çekilmiş metalik beyaz resimleri
![]()
Konu IVAA tarafından (05/07/2010 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
Gerçekte o resimdekilerden cok daha güzel duruyor aslında, dedim ya Cumts günü tam yanımda güneşin altında durunca daha iyi anladım...
Bu arada Murat, cam ve bagaj alt çıtası diye bağırıyorMetalik beyaz da nasıl durur merak ettim
donanımları olsun diye bütçeyi çok zorladım çıtalar seneye![]()
Metalik Beyaz bence daha güzel duruyor![]()
Bu arada metalik beyazla bordo iç döşeme güzel uyum oluşturuyor bilginize...
Alırken tereddütlerimiz vardı ama aldıktan sonra aşık oldum![]()
Bende bordo iç döşeme istiyorum. Yani gri veya başka renk iç döşemesi olanlar kırılmasın ama bordo renk ayrı bir hava katıyor bence.
metalik beyaz çok tatlıymış sıradışı bi renk..beton beyazı gibi
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri