''uyanık sürücüler radarı gördüklerinde hemen sinyal verip sollama çıkış yaparak ceza yemekten kurtulabiliyorlar. Çünkü sollama yaparken hız sınırları dikkate alınmıyor.''
Geçmiş olsun kardeşim...
Arkadaşlar tatil için gittiğim kemer'den Ankara'ya dönerken malasef ki ilk cezamı yedim. 140 la radara yakalandımHız limitini %30 aşmışım ve 260 lira ceza kestiler.. Radarı fark ettim yavaşladım ama yol o kadar düzdü ki polis memuru 2km den radara düştüğümü söyledi. Ben mors tabi.. Tam cezayı kesti gidicektim ki telsisden anons geldi..
- Abi abi araç çalıntı çıkıyor..
-Obsss ne çalıntısı abicim dur bidakka plakalarım çalınmıştı..
Neyseki tutanaklarım yanımdaydı fazla uğraşmadan sadece cezayla kurtulabildim...
Şehirler arası yolculuğa çıkıyorsanız radarlara çok dikkat edin arkadaşlar. Sadece antalya ankara arası 6 veya 7 radar vardı...
BY Turbo SPORT 150 HP
''uyanık sürücüler radarı gördüklerinde hemen sinyal verip sollama çıkış yaparak ceza yemekten kurtulabiliyorlar. Çünkü sollama yaparken hız sınırları dikkate alınmıyor.''
Geçmiş olsun kardeşim...
I ' m c a p u l i n g . . .
Sağol kardeşim...
Solu kapatmış gidiyordum.. Kaçtane araba solladığımı hatırlamıyorum bile
Meğer arabaların soldan soldan yavaş yavaş gittiğinde bir iş varmış, polis beni çevirdiğinde. Hepsi beni geçerken anladım.![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Sıkma canını sen
Daha nice sol şeritler bekler bizi....
Radara yakalandıktan sonra; "Memur bey, bir güzellik yapın" diyen, memur; "Güzellik salonunda çalışmıyorum ama istersen sana 270 TL'lik bir reçete yazayım, cildin toparlanır" demiş. Cezayı yedikten sonra, ikinci vitese takmadan eve gelen bi arkadaşım var...
I ' m c a p u l i n g . . .
Ne sövmüştür o polise... Yada tam tersine gelene kadar gülmüştür.
BY Turbo SPORT 150 HP
geçmiş olsun. bende 122 km ile 129 tl ceza yemiştim. hız limitini az ihlal et az ceza öde![]()
ben 90 nı geçmiyorum, en güzelide o bence, kellemi yetiştiriyoruzki. yavaş yavaş ne güzel etrafa bakına bakına gitmk varken neden sürat yaparka kendime stress yapayım ki. tabi hız yapanlara bişey demiyorum ama yavaş gidin diyorum
Geçmiş olsun. Punto alan herkes bir gün arabanın gidişine kendini kaptırıp ceza yiyor. Önemli olan devamlılık arz etmesin![]()
![]()
Büyük geçmiş olsun
radar mevsimine girdik....
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
Geçmiş olsun haklısınız yollar cezbediyor![]()
Çok Şükür Siftahım yok...
Kuşadası-izmir otobanında(Aydın otobanı) radar varmidir acaba, beni hic durduan olmadı, netten ceza sorgulamaya da korkuyorum, varsa isim zor
çok geçmiş olsun.
düz yoldada 90 la gidilmez yainsanın bastıkca basası geliyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hepinize kazasız cezasız yolculuklar dilerim. Her daim..
BY Turbo SPORT 150 HP
sollama yapınca hıza dikkat edilmiyo nasıl bi mantık?? =S
%10 tolerans zaten bunun için değil mi?
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
Çok geçmiş olsun...
hayır arkadaslar. oncelikle gecmiş olsun hız limtinin 90 oldugu biyerde sen nasıl 130 cıkabiliyorsun pardon ama kac hızla gidiyor onundeki aracta zaten 99 ile gidiyorsa sollayamazsın zira hız limtini asarsın bu bilgi yanlıs. arkadaslar aman ha deniz sanırım burada bi yanlıslık var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri