Alıntı berkeraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertan bey açıkçası bende S2000 i daha başarılı buluyorum ancak S2000 in artık üretimi yapılmıyor ve Honda yeni kasayı bir türlü sunamadı....Gerçi acelem yok ama TT de aklımın bir köşesinde duruyor...Ama aldığım aracın sıfır olmasını tercih ederim bu nedenle ne zaman alacağım ve ne kadar para vereceğim şu anda pek belli değil...
Değerli fikir ve yorumlarınız içinde teşekkür ederim...

Rica ederim, dediğim gibi arkadaşlar sürekli bunları alıyorlar satıyorlar kendinde de 2 tane Eclipse var.bu tip araçlarda çok tecrübeli arkadaşlar. Rx8 çok başarılı bir çok arkadaş önermiş ama bir tek vergi avantajı var. s2000 i sportif karektaristliği çok daha iyi modifiyeye çok daha uygun diye söylülüyorlardı. s2000'in uzun kaputu çok hoşuma gidiyor. Bence bu tip arabaları bulmak zor olduğu için temiz ve uygun fiyatlı hangisini bulursan onu al derim.
Ayrıca arkadaşların önerdiği gibi Evo Wrx de iyi alternatifler ama evo olursa evo 10 süper
Bmw 330 coupe konusunda kesinlikle önermiyorum çok paran varsa var. Çevremde bir çok kişide var 4 sene önce ben de bir modelini alacaktım ama 10 milyar masraf çıkartsa ödeyebilecek misin demişlerdi ben de korktum almadım. Jpon arabalarını önerdi sorun çıkartma olasılığı çok daha az diye yani paran varsa al BMW yi ama verdiğin parayı 10 kere öder ama prayı takan biri olmaman lazım. Zaten 330 la bu araçlar çok çok farklı sınıflar