hep beraber nice 10000lere![]()
hep beraber nice 10000lere![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mehmet delikanlı adamsın ..Senın yanında bana iş düşmez sen ne dersen o kardesım..Way arkadaş ya bı moderator olamadım bu abaküs kafayla![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Aktif üye sayımızında aynı oranda artması dileğiyle nice nice 10.000 lere inşallah.
Paylaşımda bulunup birşeyler öğrenmemizi sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler. Tabi Erdi ve Ozan sizlere de![]()
Evet yasemın hanım haklı aktif üyemizin artması gerekıyor...
I ' m c a p u l i n g . . .
Bu güzel bir haber oldu 10.000 iyi bir rakam bence aktif üye sayımızda çok az değil aslında
Hayırlı olsun nice 1o.binlere![]()
daha gelmedimi 10.000 üye...
Evet arkadaslar acıklıyorum 10000. üye ben olmusum Mehmet abi ayak dayamayı yollarsan sevinirim jant lastik istemiyorum Deniz abi sende hesap acma kredi kartlarımı yolluyorum bankadan ayarla bişiler borclarıma![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
Hayirli olsun nice 10.000 lere fakat bisey sorucam (kilciklik olarak anlamassaniz eger ) bu 10.000 kisiden kac bini aktiv olarak foruma girip konulari okuyup en az 1 tane mesaj yaziyor ?
Ben siteye her aksam girip asa yukari tum konulara bakiyorum , yazanlar cevaplayanlar asaga yukari hep ayni , yada bana oyle geliyor ? 5bin aktiv uye varmidir ?
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
5 bin aktif üye mi? Sercan sence o kadar aktif üye olsa buluşmalar 25 arabayla kalır mı![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
işini halledip bidaha ugramayan cok kişi varda o yüzden bu rakam böyle yüksek aktif olan 500 kişiyi gecmez sanmıyorum.
EVOEVOEVOEVOEVO
Walla gerçek ortada sercan yorum sana kalmış rakamlar gerçeği yansıtmadığı bir gerçek...Fakat ne var biliyo musun git gide popüler olmaya devam ediyoruz 10 bin üye en az 2 bin üye kazandırır böyle zincirleme gider üye sayımız bu da iyi bişey emek veren herkese teşekkürler...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Zaten Böyle sosyal paylaşım platformlarının en büyük sıkıntısı üye olan kullanıcıların bir mesaj yazıp işini hallettikten sonra bir daha sitenin yüzünü bile görmemeleri. Bu yüzden de 10bn üyeden 1000 aktif üye bizim için bulunmaz nimet.
Artık Fiorinolu
Bence bu tamamen ilgi, bağlılık, alışkanlık ve sosyallik meselesi. Bu işe ucundan kıyısından gönül vermek lazım, hem maddi hem manevi. Bu anlamda emeği geçen herkese ve forumumuzun kurucularına sonsuz teşekkürler.
Olum %13 az geldi heralde, ek işlere heveslenmeye başlamışsın. Allah bankaya zeval vermesin deyip otur oturduğun yerde bence![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (11/06/2010 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
son dört üye.... hadi bakalım hayırlısı....
Hayırlı olsun cümleten bu gidişle daha çook 1000leri görürüz inş.
eşimi de üye yapsam mı ki_?![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri