Dolunun en şiddetli olduğu anda AnkaMall kapalıdaydı araba, dün çok şükrettim bi yarım saat geç kalsaydım yolda yakalanacaktım. Hasarlı arkadaşlara geçmiş olsun...
Printable View
Dolunun en şiddetli olduğu anda AnkaMall kapalıdaydı araba, dün çok şükrettim bi yarım saat geç kalsaydım yolda yakalanacaktım. Hasarlı arkadaşlara geçmiş olsun...
tüm ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Femoli dün sen nerdeydin? Ben Etimesguttaydım Allahtan. Oraya çok büyük düşmedi gibi. Dolu yagdığında sadece arabayı seyredebildim dışardan.Yapacak bişey yoktu. Araba şuan leş gibi olduğu için daha bişey göremedim tavanda. Yıkatınca belli olacak.
Herkese geçmiş olsun. Kötü bir durum, inşallah bir daha tekrar etmez.
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Ben dün Etlik teydim , kendi evimde zaten özellikle oralara fazla düşmüş diğer yerler nasipini almamış ..
Çökük Sihirbazi
Mehmet cim sana ve tüm anakaradaki kardeşlerimize cok gecmiş olsun...
Mehmet benim kuzenimin izmitte aracına dulu yağdı ve biz burda bulunan bu dükkana gittik adam ne yaptı bilmiyorum ama aracı 2 gün sonra sıfır aldık boya vurmadan halletti resimlere bakarsan anlarsın..
Tüm Ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle birşey yaşamayız.
servise 13 araç geldi...kimisinde 2-3 adet kimisinde 50-60 adet göcük var...
Tavan mayın tarlası gibi, ön camda komple çatlamış :D
Yarın çökük sihirbazından adamlar gelecek araçlara bakmaya bir ay burada kalacaklar bir ay zman zarfında aracınızı yaptrabilirsiniz..
aracı kasko kapsamında yapıyorlar , ve sıfır hata ile bir araç ortalama bir günde çıkıyor fiyatı kendileri belirliyorlar yarın aracını göstermek isteyenler fiyat almak isteyenlere işyerimize gelsinler hem fikir alıp hemde yaptırabilirsiniz..
Öncelikle arabasında hsar olan arkadaşlara çok geçmiş olsun, gerçekten üzücü bir durum..:(. ben dün beypazarındaydım oralara bu kadar büyük yağmadı, şans işte...ama yazılanları okuyunca şu soru takıldı aklıma; bizim skydome lar ne kadar dayanıklı acaba?..:)). Bi fikri olan varmıdır?..:))
Hepinize geçmiş olsun. Tam İzmir de olunacak zamanmış:D
herkese geçmiş olsun
iyiki bilkent etken tatile giriyo :)
Hasar gören araç sahibi arkadaşlara çok geçmiş olsun.Allah'tan bizim muhitte yağmur şeklinde oldu yağış.
herkese geçmiş olsun..
tüm ankaralı arkadaşlara geçmiş olsun.....